Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Плитка: красивий захист стін та підлоги

Керамічна плитка прикрашає різні за призначенням приміщення вже близько п'яти тисяч років. Ще у сиву давнину мешканці Месопотамії прикрашали цим облицювальним матеріалом свої культові споруди. У Середньовіччі цей матеріал був дуже дорогим і ним прикрашали тільки церковні приміщення і палаци. Згодом плитка стала доступною багатим верствам населення, а у вісімнадцятому столітті почала випускатися масово.

Сьогодні керамічна плитка затребувана в будь-якому приміщенні. Це гарний і надійний матеріал для облицювання поверхні на кухні, в санвузлі, в аеропорту, в магазині – в будь-якому місці, де необхідно легко позбавлятися від забруднень. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує широкий вибір плитки різних виробників. Вибрати плитку можна тут .

Як вибрати плитку

Вибрати плитку серед іменитих виробників складно – очі розбігаються. Нам же необхідно вибрати саме ту плитку, яка найкраще буде служити в певному приміщенні. Тому варто звернути увагу не тільки на колір і фактуру матеріалу, але і на технічні характеристики. Одна з важливих властивостей плитки – її водопоглинання. Плитку з низьким водопоглинанням використовують в неопалюваних приміщеннях. Низьке водопоглинання забезпечує довговічність плитки і морозостійкість.

Для підлогової плитки один з важливих показників – зносостійкість. Вона вимірюється в умовних одиницях від I до V за шкалою PEI. Плитка з першим ступенем опірності до зносу менш довговічна. У будинку або квартирі рекомендується підбирати плитку з третім чи четвертим ступенем зносостійкості. Плитка зі ступенем PEI V призначена для використання в будівлях з високою відвідуваністю. Також варто врахувати, що для підлоги краще використовувати шорсткувату плитку, особливо у ванній кімнаті, де слизька поверхня плитки і пару крапель води можуть призвести до небажаних результатів.

Розмір має значення

Укладання плитки не тільки вирішить проблему підвищеної вологості у ванній кімнаті, а й створить неповторний інтер'єр. Для ванних маленьких розмірів відмінно підійде плитка дрібної розбивки – вона немов «збиває« масштаб приміщення. Чим більше приміщення, тим крупнішу плитку можна використовувати в ньому. Для зручності, в каталозі ми розділили плитку за розмірами 10x10см, 20x30см і т.д.

Ми стежимо за новітніми тенденціями на ринку плитки і пропонуємо модні кольори і фактури плитки. Наприклад, плитка колекції Zebrano імітує текстуру африканського дерева. На дотик може здатися, що це дерево, в той же час Ви зможете довго насолоджуватися перевагами керамічної плитки – мити, скільки захочеться, не хвилюватися про пошкодження поверхні вологою.

Ми пропонуємо багатий вибір різних колекцій від відомих виробників: Opoczno (Польща), Cersanit (Польща), Golden Tile (України), Baldoser (Іспанія), Керама-Марацці, (Італія), Gemma (Єгипет), Березакераміка (Білорусь), які тонко підкреслять достоїнства і приховають недоліки Вашої квартири. Також на нашому сайті Ви можете вибрати колекції з квітковими декорами, з симпатичними малюнками метеликів, а також багато інших рисунків декоративних елементів.

Замовлення можна оформити за телефонами: 044 393-76-26, 095 26-90-900 або на сайті інтернет-магазину.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

herculanum.jpglirika.jpgbaldoceraroa01.jpg


Повернутися до списку