Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Майструємо з Black & Decker

01.02.2011

Багато які ремонтні роботи без електроінструменту просто неможливі. Навіть елементарний отвір для картини або карниза в стіні без дриля зробити складно. На допомогу професіоналам і майстрам-любителям Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує інструменти компанії Black&Decker.

Black & Decker

Black&Decker - виробник світового рівня. Продукція цієї фірми перевірена часом - історія компанії починається ще в середині 19 століття. З маленького магазину підприємство виросло до виробника зі світовим ім'ям і представництвами у всіх частинах світу. Сучасні інструменти Black&Decker вигідно відрізняються якістю та дизайном. Переконатися в цьому просто - лише візьміть у руки, а ще краще - випробуйте у справі будь-який інструмент Black&Decker.

Наприклад, почніть з акумуляторного дрилю-шуруповерта Black&Decker EPC12CA. Це потужний інструмент побутового класу за ціною 499 грн. Його можна використовувати автономно - робота від акумуляторів дозволяє майстру бути незалежним від електромережі.

Ще один інструмент, який необхідний для ремонтних робіт, це дискова пила Black&Decker CD601A. З її допомогою можна порізати дерево, а при використанні спеціального полотна - метал або пластик. Цей легкий і потужний інструмент зручно тримати в руках, а значить можна працювати довше. Триметровий кабель дозволяє користуватися дисковою пилою без відчуття обмеження робочого простору. В інтернет-магазині Нова Лінія електроножівку Black&Decker CD601A можна придбати за 849 грн.

Якщо під час ремонту Вам буде необхідно різати або шліфувати метал, плитку, черепицю, точити інструменти або видаляти іржу, варто придбати кутову шліфмашину. Кутова шліфмашина Black&Decker CD115 лише за 399 грн зручна для роботи в обмеженому просторі. Дві бічні рукоятки дозволяють гарно контролювати інструмент. Для швидкої і легкої зміни дисків передбачено блокування шпинделя.

Електроінструменти Black&Decker допоможуть Вам у проведенні ремонтних робіт в квартирі, на дачі, в саду. Black&Decker поєднує потужність, продуктивність і оптимальну ціну. Зручні та надійні електроінструменти цього виробника прослужать Вам довгі роки. Купуючи електроінструменти Black&Decker в інтернет-магазині Нова Лінія, не забувайте користуватися бонусною карткою.

Black & Decker Електроінструмент

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку