Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Свята тривають - даруємо подарунки

05.01.2011
Свята тривають - даруємо подарунки

Вітаємо всіх відвідувачів інтернет-магазину Нова Лінія з наступаючим Новим роком!

Перші дні 2011 дарують нам сніжну погоду і радісний настрій. Завдяки цьому відчуття свята зберігається вже не перший день, а попереду нас чекає ще кілька великих свят.

Зовсім скоро всі ми будемо святкувати одне з найбільших християнських свят - Різдво. У Різдвяний вечір ми збираємося з найближчими родичами, кумами, хрещениками.

Різдво Христове - чудовий привід дарувати подарунки друзям, близьким, родичам і співробітникам. Інтернет-магазин Нова Лінія допоможе вирішити це питання легко і просто. Чоловікам пропонуємо подарувати прості і корисні речі - інструменти, келихи для пива. Проявіть увагу милим дамам і подаруйте частинку літа - квітучу калу, а подарунковий набір VelSilk, банні набори або набір інструменту Автоледі стануть справді приємною несподіванкою напередодні Різдвяних свят. Дітей порадуйте конструкторами Пожежна машина, Зоопарк, або ж іграшковою машинкою BMW X6.

У розділах інтернет-магазину Нова Лінія можна підібрати безліч товарів для подарунку. Це і набори посуду, рушники та багато іншого - все залежить від Вашої уяви. Також відмінним подарунком можуть стати шпалери. Барвисті, якісні шпалери за ціною всього від 9,6 грн в широкому асортименті представлені в інтернет-магазині Нова Лінія. Вибирайте більш ніж з двох з половиною сотень вінілових шпалер ті, які найбільше підійдуть за кольором і малюнком і подаруйте їх друзям або близьким, хто затіяв ремонт.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія і Світлого Різдва!

З найкращими побажаннями, інтернет-магазин Нова Лінія

Повернутися до списку