Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Дизайн ванної кімнати: декілька способів оформлення

17.12.2012

Не дивлячись на невеликі розміри, ванна кімната є дуже важливим приміщенням у домі. Її неможна оминати увагою, позбавляючи художнього оформлення. Облаштувати зручну, елегантну і функціональну ванну кімнату можна легко і недорого. Існує багато різних простих способів для оформлення ванної кімнати.

Колір може суттєво змінювати зовнішній вигляд кімнати, і це є одним з найдоступніших способів прикрасити ванну. Звичайно площа ванної кімнати невелика, до того ж ванна кімната прихована від іншої частини дому, тому ви зможете підібрати такий колір, який вам більше подобається. Яскраві, а також темні кольори, які можуть не найкращим чином виглядати в інших приміщеннях, будуть чудово виглядати у ванній.

Більшість стін можна пофарбувати нейтральним кольором, а на одній з них зробити акцент, покривши її насиченими яскравими тонами. Надалі, якщо ви раптом переглянете своє рішення на рахунок кольорів або захочете просто змінити обстановку, то досягнути цього буде дуже легко, так як нейтральні відтінки цілком підійдуть до будь-яких інших кольорів.

Якщо ви прихильник сучасного стилю, то використовуйте чисті нейтральні кольори, наприклад, білий або сірий. Для оформлення в стилі кантрі підійдуть м'які відтінки рожевого, синього, жовтого і коричневого кольору. Колірна гама може складатися з палітри від нейтральних кольорів до тонів дорогоцінних каменів.

Додайте прості аксесуари в інтер'єр ванної кімнати, це також є одним з найлегших способів прикрасити її. Дзеркала, віконні штори, шторки для душу, килимки, художні елементи або інші маленькі аксесуари, наприклад, кошик або тримач для зубної щітки, можуть мати принципове значення у ванній. Часто аксесуари доступні в наборах, що гарантує однорідність проекту ванної кімнати. Не забудьте про нові рушники, ці барвисті вироби, які розташовуються на видному місці, можуть відразу ж прикрасити будь-яку ванну кімнату.

Підберіть живі рослини, які люблять рости у вологому середовищі, притаманній ванній кімнаті. Вони стануть приємним декоративним елементом, і підходять до будь-якого стилю ванної. Рослини і квіти наповнюють природною красою дизайн будь-якої кімнати, здійснюючи заспокійливий ефект.

Ну, і, звичайно, якісна сантехніка чудово доповнить дизайн ванної кімнати. Душові кабіни, ванни, унітази, умивальники в сучасному дизайні прикрасять будь-який інтер'єр ванної кімнати.

Повернутися до списку