Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Готуємося до Великодня правильно!

Найсвітліше свято весни нагряне до нас вже 1 травня. Свято сімейне, тому і атмосфера повинна бути затишною і максимально домашньою.

Готуються до свята, як правило, за місяць, починаючи від дрібних робіт по дому, прибирання приміщення, закінчуючи приготуванням традиційного пасхального меню.

Ми знаємо, як це зробити швидко і результативно:

1. Освіжіть своє приміщення. Прибирання після зими обов'язкове. Чисті вікна, свіжі штори, ролети. Прибирання у ванній: очищення сантехніки, керамічної плитки. Кухонна зона вимагає особливої уваги, адже на ній доведеться готувати всяку смакоту.

3.jpg



2. Оберіть правильну побутову техніку. Міксер, блендер, електричну піч або духову шафу. З їх допомогою великодня випічка буде ідеальною. Приготувати м'ясні страви в хорошій духовці дуже просто, достатньо вибрати потрібний режим. А за допомогою блендера збити яєчні білки для декору паски можна за лічені хвилини. Полегшуйте кухонні турботи.

2.jpg


3. Визначтесь з формою для випічки паски. Металева, силіконова або паперова. Ваші паски будуть ідеальної форми, рівні та апетитні.

1.jpg


4. Аксесуари для випічки. Пергамент, силіконові пензлі, кондитерські шприци доможуть оформити вашу випічку на власний смак та бажання. Не бійтесь експериментувати.

4.jpg



І пам'ятайте - ми самі створюємо собі настрій і атмосферу навколо нас. Діліться теплом, і воно обов'язково повернеться. З прийдешнім святом.
Повернутися до списку