Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Сучасне будівництво – швидко та надовго

19.09.2010

Зводите невеличку прибудову? Будуєте заміський будинок на декілька поверхів? Затіяли ремонт у квартирі? У кожному з цих випадків левова частка витрат припадає на будівельні матеріали. Інтернет-магазин Нова Лінія дозволяє обрати та придбати величезну кількість будівельних матеріалів не виходячи з дому.

Асортимент будівельних матеріалів

Усі будівельні матеріали, які пропонує інтернет-магазин Нова Лінія, зібрані в окремій категорії.

У розділі Бетонні вироби є широкий вибір стінових матеріалів. Цегла та газобетонні блоки дозволять збудувати стіни за найсучаснішими стандартами – з високими звуко- і теплоізоляційними характеристиками, витривалі та надійні. Тут же знаходяться азбестоцементні труби.

OSB, QSB, дошки для підлоги, дошки будівельні, ДСП, ДВП, фанера – знаходяться у розділі Дерево. Використовуйте натуральні матеріали з деревини для утеплення підлог, стін, для чорнової роботи тощо, і у Вашому домі буде затишно і комфортно.

Для конструювання дренажної системи в інтернет-магазині підібрані різноманітні складові. Труби, жолоби водостічні, з’єднувачі, тримачі, заглушки, кронштейни, муфти, хомути різних кольорів та з сучасних надійних матеріалів знаходяться у розділі Дренажні системи, в підрозділі Системи водостоків. Окремої уваги заслуговують каналізаційні люки. Вони виконані з високоміцних полімерів і здатні витримати навантаження до 2 тис. кг.

Щоб у приміщенні взимку було тепло, а влітку зайве тепло не проникало усередину, доречно використовувати ізоляційні матеріали. Використання мінеральної вати, пінопласту, пінополістиролу у комплексі з відповідними ізоляційними плівками зекономлять електроенергію та кошти на опалення. Ці матеріали знаходяться у розділі товарів Ізоляційні матеріали.

Жодне будівництво не обійдеться без різноманітних цвяхів, дюбелів, скоб, шурупів, саморізів чи анкерів. Ці важливі дрібнички зібрані у розділі Кріплення.

У розділі Покрівля пропонуються різноманітні покрівельні матеріали. Шифер, ондулін, черепиця, профнастил, гуттаніт та необхідні для зведення покрівлі руберойд, мансардні вікна та комплектуючі від ведучих виробників представлені у широкому асортименті.

Цемент, гіпс, вапно, керамзит, пісок, щебінь, крейда та сажа знаходяться у розділі Будівельні суміші.

Для офісних перегородок, навісів і козирків, світлопропускаючої покрівлі, скління даху та вітражів використовують полікарбонат. Цей вид матеріалів, а також комплектуючі до нього, знаходяться у розділі Полікарбонат.

Для швидкого зведення огорожі навколо ділянки, для створення газонної огорожі використовуйте сітку рабицю чи секційні огороджувальні матеріали. Вони знаходяться у розділі Огорожі.

Сайдинг будівель сьогодні набуває популярності. В інтернет-магазині Нова Лінія є все необхідне для сайдингу. Це і панелі (стельові та стінові), і комплектуючі (профілі та кути), які знаходяться у розділі Сайдинг.

У розділі Метал можна придбати оцинковані листи, а також сітки зварні кладочні, штукатурні, полімерні.

Купуйте із задоволенням

Приємною особливістю будівельних матеріалів є їхня взаємозамінність. Завдяки багатому асортименту інтернет-магазину Нова Лінія, будівельні матеріали можна підібрати саме під Ваші потреби та побажання. На будь-якому етапі покупки менеджери інтернет-магазину готові допомогти та проконсультувати.

Будівельні мрії та ідеї покупців інтернет-магазину Нова Лінія втілюються у життя швидко та надовго! Якщо Ви бажаєте замовити будівельні матеріали – телефонуйте за номерами: 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку