Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Вибираємо другі вхідні двері

08.01.2013
Внутрішньотамбурні, або другі вхідні двері для квартири рідко коли виконують функцію захисту житла від злому. Винятками можуть бути випадки, коли перші двері, наприклад, загальні з сусідами і недостатньо надійні. Саме цьому найчастіше до других вхідних дверей пред'являють менш жорсткі вимоги. Основна функція їх – це захист мешканців квартири від зовнішніх сторонніх звуків, а також виключити появу протягів, але і декоративні якості виробу також важливі.

Дуже часто в цілях економії власники квартир обирають недорогі варіанти металевих дверей, металопластикові конструкції або прості дерев’яні двері.

Ще порівняно нещодавно оптимальним варіантом внутрішньотамбурного дверного проходу були дерев’яні вхідні двері. В першу чергу, тому, що дерево має кращу звуко- і теплоізоляцією, ніж метал. До того ж деревина легше піддається обробці і завдяки цьому легше досягти герметичності виробу. Ну, і останній аргумент – вартість залізних дверей була вища вартості дверей, виконаних з дерева.

На сьогоднішній день ситуація дещо змінилась. Багато виробників пропонують моделі сталевих вхідних дверей, у яких показники, що стосуються теплоізоляції, а також захисту від проникнення звуків, вищі ніж аналогічні параметри дерев’яних аналогів. Досягаються такі високі характеристики завдяки якісному ущільнювачу дверного полотна і застосуванням ізолюючих матеріалів, що заповнюють простір дверного полотна (наприклад, таких як мінеральна вата або пінопласт). Вартість якісних металевих і якісних дерев’яних дверей однакова.
Вибираємо другі вхідні двері
Завдяки сучасним технологіям виробництва, сталеві двері по своїм декоративним властивостям не відстають від дерев’яних. Споживачам пропонується обрати нічим не обмежений асортимент: будь-який дизайн, покриття, колір. До того ж протизламні функції металевих виробів (це стосуються, звісно, якісних сталевих вхідних дверей, в яких використовують листове залізо, що має товщину не менше 1.2 мм) також додають балів на користь вибору дверей з металу.

Альтернативним варіантом других вхідних дверей можуть бути металопластикові двері: засклені або глухі, а за способом відкривання – розпашні або роздвижні. При їхньому виготовленні використовують посилену фурнітуру. З внутрішньої сторони двері оснащені металевими посилювачами, що підвищують її захисні функції від злому.

В наш час пропонують великий асортимент вхідних дверей в спеціалізованих магазинах, а також в інтернет-магазинах. Обрати і придбати двері Харків, Київ, Дніпропетровськ  або в будь-якому іншому місті за вигідною ціною не складе труднощів. Удачі вам.

Повернутися до списку