Black Friday 2020

769

Чорна П'ятниця

Щорічно у всьому світі проходить наймасштабніший розпродаж року. Традиція зародилася в США, але з часом стала популярна і в інших країнах світу. Немає будь-якої конкретної дати проведення, як правило, це остання п'ятниця листопада.

У цьому році чорна п'ятниця проходить 27 листопада, але у зв'язку з пандемією більшість магазинів починають розпродаж з 23 листопада, який триватиме до кінця місяця. Акцент у цьому році буде на онлайн-шопінгу, так як брати участь в натовпі мисливців за знижками небезпечно в умовах пандемії. Якщо раніше під цей захід виділялося всього кілька днів, то зараз у вас набагато більше часу для здійснення зваженої покупки.

У ці дні знижки можуть досягати 50-90%, при правильному підході можна зробити безліч вдалих покупок. Традиційно в цей період українці витрачають гроші на електроніку і побутову техніку. Найпопулярніші товари з цих категорій: телевізори, пилососи, плити, мікрохвильові печі, смартфони, ноутбуки, холодильники, пральні машини та дрібна побутова техніка для приготування їжі (міксери, блендери, кухонні комбайни).

На що витратити гроші у Чорну П'ятницю?

Що потрібно знати про покупки у чорну п'ятницю

Відстежуйте ціни на цікаві для вас товари заздалегідь. Намагайтеся робити покупки у перші дні, великі знижки створять ажіотаж, і найцікавіші пропозиції будуть в пріоритеті. Не забувайте і про бонуси, існують різні накопичувальні системи або зарахування Кешбеку. Зі знижками можна буде придбати абсолютно різні категорії товарів: косметику, одяг, взуття, товари для спорту, техніку, книги, новорічні подарунки або інші бажані речі.

Купуйте онлайн

Якщо ж ви все-таки зважилися піти у магазини, то не забувайте про соціальну дистанцію і маску. Дотримання цих простих заходів допоможе вам зберегти ваше здоров'я і здоров'я тих, хто вас оточує.

Як привертають увагу покупців інтернет-магазини

У зв'язку з різким зростанням інтернет-продажів з'явилося безліч нових і цікавих онлайн сервісів для заохочення та привернення уваги, а також спрощення деяких процедур перед покупкою, наприклад, віртуальні примірочні, віртуальні помічники для підбору аксесуарів, сканери стопи для підбору необхідного розміру взуття та інші інновації. Будьте здорові та купуйте безпечно!