Оригінальні форми для випічки великодніх виробів

2995

zagolovok.jpg

Напередодні великодніх свят варто подбати про те, яке свято ви хочете, продумати меню, підготувати список необхідних продуктів, вибрати декор, кошик ну і, найголовніше, визначитися яка паска буде прикрашати святковий стіл.
Для правильної паски потрібна правильна форма. Яку краще вибрати? Відповідь ми знаємо

Жерстяна форма

Жерстяні форми - традиційні форми для випічки паски, вони нагадують звичайні форми для випікання. Перед випіканням їх обов'язково потрібно змастити вершковою або соняшниковою олією або використовувати пергаментний папір, щоб застрахуватися від пригорання.

1.jpg

Силіконова форма для випічки

Силіконові форми - універсальні форми для будь-якої випічки. Адже вони прослужать не один рік, їх легко мити і випічка не підгорає. Силіконові форми для пасок мають круглу форму, різного діаметру, що дозволить урізноманітнити великодні вироби.

2.jpg

Паперова форма для випічки

Паперова або одноразова форма - оптимальний варіант використання. Не потрібно мити і не займає місце на кухні. Готову суміш залити в паперові (пергаментні) форми, після випікання паску в них можна залишити до вживання. Паперові форми славляться різноманітними малюнками, тому випічка вийде святковою в будь-якому випадку.

3.jpg

Форма для випічки сирної паски

Серед сотні рецептів паски гідне місце займає паска з домашнього сиру. Вона не вимагає випікання, але вимагає ретельно вибраних продуктів, точного дозування і кропіткої роботи. Форма для сирної паски дозволить створити необхідну конструкцію у вигляді піраміди.

4.jpg

Силіконові форми у вигляді великодніх яєць і зайчика

Додатково можна випікати різноманітні вироби: кекси, капкейки або тематичну випічку, наприклад у формі яєць або пасхального зайця. Це буде цікаве заняття, адже прикрашати таку випічку - одне задоволення, особливо дітям.

5.jpg

Нехай ваші приготування до свята проходять в сімейному колі і з найсвітлішими думками.