Як оригінально прикрасити Новорічну ялинку. Прянощі і пристрасті.

4880

Коли в повітрі пахне святами, всі вітрини мерехтять яскравими вогнями, перший свіжий сніг, запах мандарин і глінтвейну. Значить прийшов час наряджати новорічну ялинку!

1. Ялинка жива


Якщо ви зважилися на живу Новорічну ялинку, раніше вирощену в горщику. Запах хвойного лісу і свіжості вам гарантований. Для прикраси свіжої ялинки найкраще використовувати натуральні іграшки.
mandariny.jpg
Ділимося секретом:

1. Сушені мандарини, апельсини або лимони. Порізати рівними кружечками, попередньо можна підсушити за допомогою сушарки для фруктів або дуже обережно  на сталевому радіаторі.
2. Палички кориці. Вони створюють особливий запах домашнього тепла і затишку. Їх можна прикрасити легким декором.
3. Новорічні вироби та ялинкові іграшки з солоного тіста. Це чудове заняття для дорослих і дітей. Всього три інгредієнти: борошно, сіль і вода. Увімкніть свою фантазію: сніжинки, зірочки, фігурки, персонажі з мультфільмів. Декорувати можна фарбою, будь-яким декором. В результаті виходять оригінальні еко-прикраси.
4. Цукерки. Ялинка прикрашена цукерками - завжди смачно. Адже в будь-який момент можна насолодитися смаком улюбленого шоколаду з горіхами або пастилою. Головне, тримайте ялинку подалі від систем опалення, і обережно від домашніх улюбленців і маленьких діток.

2. Ялинка штучна.

Головна особливість штучної ялинки - різноманітний вибір форм, висоти і кольору.
Зелена, біла, блакитна і мікс кольорів, висотою понад 2 метри. Вона прослужить не один сезон, головне дотримуватися простих правил зберігання та експлуатації.

Як  оригінально прикрасити Новорічну ялинку зустріти 2018 рік?
elki.jpg
1. Новорічні іграшки. Запам'ятайте просте правило - щороку купувати нові іграшки, прикраси та символіку. Адже свято раз на рік, не варто економити на настрої. Визначтеся зі стилем Новорічної ялинки. Багато іграшок - не означає красиво. Дотримуйтеся свого стилю. Поєднуйте сумісні кольори: білий і металік, червоний і золото.
2. Ялинкові підвіски в формі сніжинок, ключів, фей, плетених куль, ковзанів, сніговиків і маленьких гномів. Не забудьте про атрибутику 2018 - собачки, в будь-яких їх проявах.
3. Гірлянди і фігури, що світяться.  Вони створюють свято навколо. Від ялинки, яка мерехтить яскравими вогнями неможливо відвести очей, вона заворожує. Встановлюйте різні режими мерехтіння і відчувайте свято в кожній миті.

Пам'ятайте, що ваша Новорічна ялинка - це ваш витвір мистецтва. Тому більше смаку, яскравості і ніяких стереотипів. З прийдешнім Новим роком!