Як створити святкову і затишну атмосферу: в будинку, ресторані, офісі.

4071

Атмосферу свята відчути дуже просто: мерехтливі вогні, дзвін келихів, довгі листи Діду Морозу, завершення справ, упаковка подарунків, вибір новорічних нарядів і святкового меню.

Як створити святкову атмосферу в домі?
elka_ukrashennaja.jpg
Перше правило підготовки - викинути старі речі і влаштувати генеральне прибирання.
Потім звільнити місце для Новорічної ялинки. Не завжди є можливість встановити по центру кімнати, тому лівий або правий кут буде відмінним варіантом. Заздалегідь підготуйте святковий посуд і задумайтеся про новорічне меню. Прикрасьте вхідні двері хвойною декорацією, більше гірлянд (не забувайте про правила пожежної безпеки). Дивіться новорічні фільми, вмикайте різдвяні пісні, збирайтеся всією сім'єю, загадуйте бажання та вірте в дива.

Як створити святкову атмосферу в ресторані?
restoran.jpg
Якщо ви власник ресторану, кафе, пиріжкової або кав'ярні. Ваше завдання донести свято до споживача. Новорічна символіка, фотозона, м'які і затишні дивани з подушками, новорічна музика, запах кориці і прянощів. А головне бажання розділити емоції і настрій з кожним клієнтом. Даруйте посмішку і вона обов'язково вам повернеться.

Як створити святкову атмосферу в офісі?
ofis.jpg
У робочій обстановці відчути свято майже неможливо. Адже кінець року, багато звітів і роботи. Краща святкова атмосфера в офісі - це щирі побажання один одному, маленькі презенти у вигляді листівок ручної роботи, карт бажань, блокнотів і солодощів. Підведіть підсумки року, згадайте прекрасні моменти, подякуйте за спільні проекти і досягнення, щоб в новому році вийти з новими силами і бажанням творити і створювати.

У будь-якому святі важливий настрій і бажання. Буде бажання - буде результат!