Що дарувати в рік Жовтого собаки?

3996

darit_ykr.jpg

Дарувати і приймати подарунки – емоційний момент, створювати ідеї для подарунків – дуже творчий, індивідуальний, але завжди приємний.


Напередодні зимових свят 75% людей стикається з проблемою вибору подарунка. Окрім красивого банта, подарунок повинен приносити користь і задоволення.

1. Що подарувати батькам?
roditeliam.jpg
Вибираючи подарунок для батьків, згадайте про що вони мріяли завжди. Можливо сковорідка з останньої серії стане відмінним подарунком для мами, за допомогою якої, сирники стануть ще смачніші. А тато завжди мріяв про новий шуруповерт. Теплим подарунком стане плед або новий комплект постільної білизни.

2. Що дарувати дітям?
christmas-at-form-body-lab-1.jpg
Подаруйте дітям казку, книги, розвиваючі іграшки, емоції і любов. Але все ж дитина чекає того моменту, коли під ялинкою будуть лежати красиво запаковані коробки, а в них подарунки, про яких згадувалось у листі Діду Морозу. М'які іграшки, конструктор або іграшковий будиночок для дівчаток – вибір великий. А якщо подарувати дитині санки – цей подарунок він буде пам'ятати кожну зиму, адже активний спосіб життя дитини – запорука її самопочуття, сну і розвитку.


3. Що подарувати друзям?
dryzi.jpg
Якщо ваші друзі переїхали в нову квартиру – ідеальний подарунок, кухонна побутова техніка. Подаруйте те, що вони б самі собі не купили, наприклад бутербродницю, електричний гриль або кавоварку. З посудом теж можна вгадати, краще зупинити вибір на однотонних кольорах, без квіткового орнаменту.


4. Що подарувати близькій людині?
blizkii_chelovek.jpg
Подаруйте емоції, час проведений разом, відвідайте каток, оперу, театр чи Різдвяний ярмарок, влаштуйте зимову фотосесію. А в якості подарунка – будьте індивідуальними і нехай серце саме підкаже.


5. Що подарувати собі?
sebe.jpg
Подаруйте собі відпочинок, відсутність суєти, зайвих турбот. Відпустіть те, що не приносить вам радість. Напишіть список бажань на 2018 рік і нехай маленька жовта собака прийде вам на допомогу.