Сміливе тріо: як урізноманітнити інтер'єр квартири

6016

trio_ykr2.jpg

Плануючи ремонт або створюючи дизайн інтер'єру квартири чи будинку виникає бажання зробити його особливим. Головний акцент - створення повноцінних умов для відпочинку, спокою і зони комфорту. Ваш будинок - ваші правила. Саме вам вирішувати стіни якого кольору вас чекатимуть і яким фасадом кухні ви будете насолоджуватися, готуючи вранці каву. Пропонуємо розглянути 3 варіанти оформлення інтер'єру.

Пристрасний червоний

trio2.jpg

Червоний - сміливе рішення не лише для інтер'єру. Величезний вибір сучасних оздоблювальних матеріалів дозволяє дизайнерам втілити самі божевільні ідеї.

Червоний колір можна використовувати в декількох варіаціях:

1. Основний колір інтер'єру.

У центрі уваги - стіни. Вони диктують характер приміщення. Виберіть стіну для декорування або окремі зони. Для оздоблення можна використовувати вінілові шпалери на флізеліновій основі або інтер'єрну фарбу для стін. За допомогою комп'ютерного тонування можна з точністю підібрати відповідний відтінок червоного. Червоний поєднується з білим або кольором айворі. Решта стіни або зони можна декорувати саме такими відтінками.

2. Додаткові елементи, акцент в деталях.

Деталі диктують стиль приміщення. Використання червоних елементів говорить про бажання змін і емоційності. Штори, подушки, пледи грубої в'язки, покриття для підлоги - ці елементи текстилю, створюють ефект тепла, легкої пристрасті та емоцій. Але пам'ятайте про баланс. Він повинен бути присутнім скрізь, навіть у деталях.

Свіжість весни

trio3.jpg

Мода на «зелений» інтер'єр завжди в тренді. Нотки свіжості і весни дуже гармонійно виглядають в інтер'єрі кухні та ванної.

Кухня в стилі GREENERY

Кухонна зона - одна з небагатьох зон, місцезнаходження на якій приносить незабутній запах і смак. Це місце ароматної кави, смачних чізкейків та гостинності.

Кухонна зона в кольорі «зелені» може варіюватися в декількох кольорах і відтінках. Від ніжно-блідого до насиченого темно-зеленого. Головним акцентом виступає не оздоблення, а комплект кухні. Адже саме за допомогою самої кухні можна досягти заданого результату. Глянцеві фасади, висувні ящики - вони здатні передати атмосферу свіжості, а готувати на такій кухні - суцільне задоволення.

Колір «газонної трави» ванної кімнати

Поєднання зеленого і білого забезпечує оптимістичну атмосферу. Зелена керамічна плитка, душова «зелена» зона чи використання зеленого декору.

У кожному рішенні - свіжість. Додайте більше освітлення і дзеркал. Вони підкреслять спокійну і розслаблюючу атмосферу ванної кімнати.

Лимонний мотив

trio1.jpg

Лимонна палітра в інтер'єрі - виклик самому собі.

Жовтий у вітальні

Придбайте жовтий диван і ви відчуєте вишуканість і бездоганність. Пофарбуйте стіни в жовтий - легкість і свободу. Висновок один, де б не застосували жовтий колір, він завжди займе гідне місце. Використання аксесуарів підкреслить вишуканість.

Buttercup в спальні або дитячій

Оздоблення ніш, декорування стін, текстиль в обраному кольорі - відмінний вибір. Ранковий настрій вам гарантовано.

kolir.jpg