Гіпсова плитка в форматі 3D

3868

zagolovok-ua.jpg

Плитку з натурального гіпсу все частіше використовують для внутрішнього оформлення приміщень.

Термін придатності цієї плитки необмежений, тому потрібно ретельно визначитися з фактурою гіпсової плитки.

1.jpg
1.png

 Гіпсова плитка в інтер'єрі

Де і як використовувати гіпсові панелі 3D. Плитка в цьому форматі ідеально виступає як додатковий елемент інтер'єру кімнати. У спальні можна декорувати одну стіну або зону над ліжком. Дуже ефектно виглядає, якщо цю зону підсвітити холодним синім або ніжно-блакитним світлом. У вітальні можна оформити зону під телевізор, електрокамін або нішу.

Рельєфну гіпсову плитку часто використовують для оформлення фронтальних стін в салонах краси, студіях навчання та місцях, де важливо відчувати натхнення.

2.jpg
2.png

 Монтаж гіпсової плитки

Гіпсова плитка для внутрішніх робіт монтується досить легко. Все залежить від типу поверхонь, на які монтується плитка. Це може бути бетонна стіна, цегляна кладка, гіпсокартон, дерево. Гіпсову плитку фіксують за допомогою клею для плитки, сухих сумішей, до складу яких входить гіпс або за допомогою рідких цвяхів. Перед монтажем стіни необхідно прогрунтувати, щоб в подальшому уникнути грибка.

3.png

 Догляд за рельєфною плиткою

Плитка виготовлена з гіпсу, це еластичний матеріал, що підлягає обробці. Не проблематично буде підрізати по необхідності. Плитку можна покрити прозорим лаком або пофарбувати в потрібний колір акриловою фарбою. Що робити якщо плитка покрилася пилом, а на рельєфних схилах є сліди бруду? Найкраще використовувати теплу воду з мильним розчином або з додаванням оцту. Після чого насухо витерти паперовими рушниками.