Електроскутер: бережи природу – обирай еко

1970

Електроскутер: бережи природу – обирай "еко"

Все частіше на наших дорогах можна зустріти електрокари: автомобілями Tesla, BMW I3 і Nissan Leaf вже нікого не здивуєш) Відсутність шкідливих викидів від автотранспорту – це безсумнівне благо для нашої екології, стан якої і так лишає бажати кращого. Ми в Новій Лінії також йдемо в ногу з часом, тому з недавніх пір у нашому магазині можна обзавестись електроскутером!)

електротранспорт

З турботою про природу

Даний вид скутера має ряд беззаперечних переваг:

- На відміну від звичайного мопеду, який оснащений бензиновим двигуном, електричний скутер екологічно чистий. Вихлопні гази, шум, мастило, яким можна забруднитись – це все не про нього.

- Це абсолютно безшумний транспорт. Пересувайтесь містом з комфортом, не порушуючи спокій оточуючих.

- Дешевше, ніж на метро. Витрачайте мінімум на зарядку електроскутера. Для прикладу на одну поїздку (приблизно 60 км) ви витратите всього-на-всього до 3 гривень! Якщо згадаємо мопед з бензиновим двигуном – вартість поїздки на аналогічну відстань обійдеться суттєво дорожчою.

электроскутер

Особливості електроскутера:

1) Для вашої безпеки, скутери, представлені у нас, оснащенні охоронною системою. У разі спроби викрадення, блокується заднє колесо і спрацьовує сирена.

2) М'яка задня підвіска і передня амортизаційна вилка дозволяють зручно пересуватися як по асфальту, так і по бездоріжжю. Тому це знахідка не лише для тих, хто проживає в місті, а і для жителів передмістя.

3) Чіпкі та чутливі гальма дозволяють комфортно і безпечно гальмувати.

4) LCD дисплей відображає всю необхідну інформацію для водія: рівень заряду батареї, швидкість та пробіг. Тому необхідність підзарядити скутер не буде для вас несподіванкою.

5) Габаритні вогні, фара з ближнім і дальнім світлом забезпечать комфорт під час їзди у темний період доби.

6) Багажник та безліч кишеней дозволять зручно зберігати і брати у поїздку потрібні вам речі.

7) За допомогою вбудованого USB-порту ви завжди зможете підзарядити гаджети і бути на зв’язку)

Насолоджуйтесь поїздкою, подорожуйте, відкривайте для себе нове з турботою про природу.