Як незабутньо провести День Святого Валентина?

2674

Як незабутньо провести День Святого Валентина?

Якщо ви думали, що обійдетесь скромним попиванням пляшечки вина після робочого дня, а о десятій вечора будете лягати спати, то а-а-а, not so fast! :) Ми допоможемо вам відсвяткувати цей день незабутньо, не залежно від того, ви любитель пригод, чи прихильник домашньої атмосфери.

як провести день святого валентина

Варіант №1 Святкуємо вдома

Що приготувати для романтичної вечері?

Якщо у Неї немає ні сил, ні часу куховарити для вас, а Ви – з радістю б, але ніколи не готували щось складніше гречки з сосисками, тоді доставка їжі додому – ваш рятівник! Спробуйте замовити незвичні страви, або такі, які вам раніше не доводилось куштувати: відкрийте для себе ситну італійську, пікантну мексиканську чи специфічну азіатську кухні.

Бажано обрати сервіс за порадою друзів чи рідних, тобто перевірену доставку, щоб не виникло ніяких неприємних сюрпризів (чекали доставку 3 роки, їжа виявилась надзвичайно гострою і т.п). Побалуйте своїх коханих та свої смакові рецептори!) Якщо ж ви налаштовані серйозно і хочете здивувати свою половину своїми кулінарними навичками – сміливо беріться за справу!) Ваш жест не лишиться непоміченим, будьте впевнені.

що приготувати в день святого валентина

Як створити атмосферу свята?

Створення святкової атмосфери, наповненої романтики ніхто не відміняв! Ретельним прибиранням квартири тут не обійтись. Додайте музичний супровід, (улюблену та, бажано, спокійну музику) а також ароматичні палички чи аромадифузор за для наповнення приміщення пахощами. Останній – дуже класна річ, адже є повністю натуральним продуктом і наповнюватиме вашу квартиру легким природним ароматом достатньо довго. Натуральні масла з ароматом цитрусу, ванілі, вишні чи жасмину – обирайте свій улюблений і насолоджуйтесь)

як відсвяткувати день святого валентина

Декоративні свічки – дрібниці, які відмінно виглядатимуть на обідньому столі. Можете доповнити цю красиву картинку повітряними кулями, чи живими квітами. Головне, не бійтесь фантазувати!

Варіант №2 Виходимо «в люди»

Якщо ви хочете цей день провести максимально цікаво – заздалегідь продумайте розважальну програму. Отож, що робити? Куди йти в День Святого Валентина? Благо, ми живемо у 21 столітті і у нас є можливість відвідати силу-силенну майстер-класів та уроків. Можна навчитись готувати страви улюбленої кухні, або ж спробувати себе в гончарстві чи пристрасному танці бачата. Ми підібрали найцікавіші варіанти святкування саме для вас і вашої половини.

куди піти в день святого валентина

Майстер-клас шеф-кухаря ресторану

Якщо ви хоч трохи прагнете наблизитись до майстерності Джеймі Олівера чи Гордона Рамзі, хочете дізнатись секрети приготування вишуканих страв, мрієте, щоб від фрази «Люба, на столі тебе чекає паелья і вже майже готові каноллі!» ваша кохана втратила свідомість, то вам точно сподобається проведення вечора у супроводі шеф-кухаря провідного ресторану :) До того ж, сумісне готування страв є досить романтичним та, безумовно, зблизить вашу пару ще більше.

що подарувати в день святого валентина

Урок гончарного мистецтва

Глина – на 100 % екологічний, пластичний матеріал з тисячолітньою історією, який і по сей день використовується для створення посуду та елементів декору. У вас є можливість власноруч створити унікальний предмет із цього «вічного» матеріалу, з яким працювали ще наші предки. Ви зануритесь у світ різноманітних форм і фактур, отримаєте справжнє задоволення від процесу і, навіть, заспокоїте свою нервову систему:) Запальним та гарячим точно – сюди!)

що подарувати на день закоханих

Урок танців для двох

Якщо ви обидва непогано рухаєтесь, ви зможете вдосконалити навички, покращити свій танцювальний скіл. Якщо ж ваша половина досить невпевнено себе почуває на усіх святкових заходах, де потрібно танцювати (весілля, дні народження, вечірки і корпоративи), вмикає режим «невидимка», ховається по закутках, аби тільки спокійно провести час, не покидаючи свою зону комфорту, то урок танців під керівництвом професійного хореографа точно допоможе відчувати себе більш упевнено.

А урок гарячого танго або бачати для вас двох дозволить під іншим кутом подивись на свого партнера. У будь-якому випадку, це дуже цікавий досвід і ми наполегливо рекомендуємо вам в День закоханих обрати саме майстер-клас з танців.

день закоханих

Кіно VS Театр

У День Святого Валентина звичний для нас похід в кіно можна замінити на цікаву виставу в театрі. Почитайте відгуки, дізнайтесь, що за жанр, який сюжет, і сміливо беріть 2 квитки у ближні ряди. Вас здивує кількість зірок, які беруть участь у сучасних виставах. Культурно збагачуйтесь і надихайтесь новими враженнями. Давайте замінювати буденщину і урізноманітнювати сірі будні чимось новим!)

Музичний концерт

Якщо у вас плюс-мінус співпадають музичні смаки і для вас не буде тяжким випробуванням прослухати двогодинний концерт її/його улюбленого гурту чи виконавця, тоді це чудовий варіант сумісного проведення вечора :) Адже емоції та враження, які ми отримуємо на подібних заходах лишаються з нами на все життя.

подарунок на день святого валентина

Поїздка в інше місто

Тут бажано ретельно спланувати захід: придбати квитки, забронювати готель, придумати розважальну програму. Так, День Святого Валентина у 2019 році припадає на будній день, однак немає нічого неможливого, правда? Домовтеся зі своєю половиною, щоб вона заздалегідь взяла відпустку на декілька днів і тримайте інтригу аж до дня Х (не говоріть для чого, куди будете їхати і т. д, нехай це лишається сюрпризом :). Вона буде у захваті та лише «за» змінити обстановку і розвіятись.

куди піти в день закоханих

Бажаємо вам чудово провести День закоханих і робити те, чого дійсно хочеться! І нехай не лише цей день, а і кожен наступний буде проходити у романтично-закоханому настрої :) Happy Valentine's day!