мобільні додатки Каталог товарів

Проводимо різдвяні канікули з користю

Немає часу читати?
Поділитись

Надішлемо матеріал Вам на Mail:

як провести різдвяні канікули

Посиденьки у родинному колі – це, звісно, добре, особливо якщо ви не так часто бачитесь. Проте, у цей святковий період наша активність зводиться до нуля: столи ломляться від їжі і ми лише змінюємо одне застілля на інше. Щоб вихідні не пройшли рутинно і одноманітно, і по закінченню свят вам було що згадати, ми зібрали декілька ідей, як урізноманітнити різдвяні канікули.

Різдвяна смакота

Новорічні та різдвяні свята – саме час для приготування такого смачного і естетично привабливого імбирного печива, яким у період свят рясніє увесь інтернет! :) Для створення цієї краси вам потрібно: подрібнити холодне вершкове масло (110 г), додати муку (300 г), крохмаль (40 г) та розпушувач (1 ч. л.). Далі справа за прянощами і спеціями: додаємо корицю та мелений імбир по 0.5 чайної ложки, можна додати мускатний горіх, чи мелену гвоздику.

2.jpg

У суміш розбиваємо 2 яйця, виливаємо мед (90 г) або густий сироп (100 г) і додаємо цукор (100 г). Після вимішування, робимо з тіста млинці, товщиною 1 см і лишаємо в холодильнику на 40 хв. Далі вирізаємо заготовки металевими різдвяними формами для печива. Випікаємо печиво при 180 °C протягом 10 хв. І, нарешті, прикрашання коржиків! Вам знадобляться лише 3 інгрідієнти: білок, лимонний сік і цукрова пудра. Додайте харчовий барвник бажаного кольору і за допомогою кондитерського мішку нанесіть глазур на остигле печиво. Дайте волю фантазії і залучайте до процесу всю родину!)

3.jpg

Готуємо зігріваючі напої

Хочете побалувати рідних п’янким ароматним напоєм із шоколадним смаком? Тоді «Північний полюс» – саме для Вас. Для його приготування вам знадобляться бренді (120 мл), шоколадний сироп (4 ст. ложки), екстракт ванілі (1 ч. л.), молоко (0.5 склянки) та імбир (кінчик чайної ложки). Можете прикрасити напій збитими вершками та крихтами печива. П’янкий святковий напій готовий!

1.jpg

Якщо ви хочете приготувати надзвичайно смачний напій, яким можна частувати найменших у вашій родині, гарячий шоколад «по-австрійськи» – те, що треба у холодний зимовий вечір. Для його приготування потрібно на повільному вогні розтопити шоколад (100 г) разом з цедрою одного апельсина і корицею (1/2 ч.л.) в 3 столових ложках молока. Коли шоколад повністю розтане, потрібно влити в масу залишок молока (1.5 склянки) і довести суміш до кипіння. Після того, як ви розіллєте гарячий шоколад, покладіть зверху кожної порції по ложечці збитих вершків. Ммм, смакота! :)

4.jpg

Більше веселощів на свіжому повітрі!

Ми так рідко вибираємось у парк на прогулянки, іноді не встигаємо насолодитись красою навкруги через постійний брак часу. Тому різдвяні вихідні – чудова можливість для неспішних прогулянок на свіжому повітрі без зайвої метушні. Чому б не з’їхати з гірки на санях, зліпити сніговика і просто повалятись у снігу? І байдуже, що ми вже давно не діти :)

зимові розваги.jpg

Нехай ця зима запам’ятається лише веселощами, дзвінким сміхом рідних та пряними ароматами на кухні :)

#свято #відпочинок #зимові свята #веселощі #новий рік #готуємо імбирне печиво #різдвяні напої #прості рецепти #різдвяні канікули #імбирні пряники

Відгуки

  • Коментарі
Загрузка коментарів...

Ви підписані розсилку!

Перевірте правильність вводу електронної пошти.