ТОП-5 подарунків під ялинку для Неї та для Нього

1784

що дарувати на новий рік

Серед усієї метушні, у цьому калейдоскопі подій під назвою «дім-робота-сім’я-друзі» лише зараз починаєш усвідомлювати, що вже не просто стоїть на порозі, а люто гупає в двері 2019 рік! Оскільки останні деньки грудня, як завжди, пролітають зі швидкістю світла, – не варто відкладати приготування подарунків для найрідніших до останнього.

Ми впевнені, що ніхто крім тебе так добре не знає вподобання твоєї половинки, але на всяк випадок ми підготували декілька ідей для подарунків.

що дарувати дружині на новий рік

Ідея №1

Якщо твоя кохана строго дотримується правила «кучеряве волосся – випрямити, пряме волосся – накрутити», тоді якісна плойка і випрямляч – це потрапляння в десятку!:) Дозволь їй відчути себе красунею з пишними локонами або строгими рівними пасмами.

Ідея №2

Напевно, жодна жінка не відмовилась би мати у своєму арсеналі такого відмінного помічника для підтримання краси і гладкості шкіри, як епілятор. Цей простий у користуванні компактний пристрій значно полегшить процес догляду за собою, а насадка для пілінгу, наприклад, та масажна насадка точно не лишать її байдужою.

Ідея №3

Хочеш смакувати справжню каву у себе вдома? Що буде, якщо її ранок починатиметься з ніжного капучино з густою пінкою, а твій – з міцного еспресо? І не потрібно йти нікуди, далі своєї кухні? Наповнюй кожен ранок неймовірним ароматом кави та хорошим настроєм:)

Ідея №4

Як щодо смачних гарячих тостів на сніданок? З вершковим маслом та полуничним джемом, або сендвічів з шинкою та сиром? З тостером ситний смачний сніданок буде готовий за лічені хвилини! Більше того, ви разом зможете обирати ступінь підсмажування хлібу та булочок за власним смаком.

Ідея №5

Якщо у неї не телефон, а справжній динозавр, то ти просто зобов’язаний ощасливити свою кохану сучасним і таким необхідним смартфоном. Якісна камера, хороша батарея, потужний процесор для гарної продуктивності – необхідні складові для комунікації із зовнішнім світом в наш час.

що дарувати чоловіку на новий рік

Ідея №1

Інструменти у вашому домі можна знайти у найнеочікуваніших місцях? У косметичці ви знаходите викрутку, а у шухляді зі столовими приборами лежить ключ на 24’? Тоді вашій половинці ТОЧНО потрібен місткий ящик для інструментів. Нехай зберігає усі речі в одному місці:)

Ідея №2

Тепер він сам зможе підрівнювати волосся на скронях та голові, встановивши потрібну довжину стрижки. Машинка – чудовий прилад для підстригання волосся в домашніх умовах.

Ідея №3

Планшет – мультифункціональний прилад, який знадобиться будь-де: на роботі, навчанні, для розваг. З ним зручно працювати в будь-яких програмах, серфити в інтернеті, дивитися фільми, серіали чи корисні вебінари у будь-який час. Це маса можливостей, поміщених у такий зручний гаджет.

Ідея №4

Якщо ваша половинка – власник густої бороди, доглядати за нею і підтримувати її охайний вигляд допоможе тример. Нехай він сам регулює довжину стрижки та створює власний стиль.

Ідея №5

Маленька квартира, великий будинок – масштаби не важливі, адже завжди знайдеться, що прикрутити чи повісити на стіну. Акумуляторний шуруповерт хороший тим, що з ним можна працювати всюди, навіть на вулиці на подвір’ї. Він точно оцінить такий подарунок!)

оригінальні подарунки

Вгадати з подарунком – це звісно чудово, але ще краще прислухатись до побажань своєї половинки, уміти слухати і чути одне одного, щоб однозначно дарувати потрібні і такі бажані презенти. З наступаючим!:)