1 квітня: найвідоміші розіграші

2447

1 квітня: найвідоміші розіграші

1 квітня у багатьох країнах світу відзначають День сміху - свято, коли прийнято жартувати і розігрувати рідних, близьких і, звичайно ж, колег) До сих пір невідомо звідки саме воно родом, але це і не так важливо, адже свято полюбилось багатьом і відзначається в різних куточках Землі. Ми підібрали для вас ТОП-5 найсмішніших і найвідоміших розіграшів в День сміху.

№ 1

У 2007 році в одній з місцевих газет з'явилася стаття, в якій новозеландські вчені з Інституту Ветеринарної Медицини оголосили, що причина глобального потепління - не накопичення в атмосфері вуглекислого газу, а скорочення кількості овець! Вся справа в тому, пояснювали вчені, що вівці - білого кольору, відповідно вони добре відбивають сонячне світло, перешкоджаючи нагріванню планети. Тому овечок потрібно берегти і плекати за для порятунку Землі)

1 апреля

№ 2

Хто серйозно підійшов до ідеї повеселити глядачів, так це BBC, показавши в програмі Miracles of Evolution відеорепортаж про раніше невідомий різновид літаючих пінгвінів. У ролику показали, як пінгвіни, зробивши кілька енергійних помахів крилами, піднімаються в повітря і зграєю парять у небі. Згідно репортажу, пінгвіни не просто злітають, а ще й відправляються подалі від антарктичних холодів - до тропічних лісів Амазонки.

Усим нам добре відомо, що пінгвіни не літають - вони просто весело підстрибують, роблячи невеликі помахи своїми короткими крилами. Для створення даного ролика використовувалися зйомки реальних пінгвінів в Антарктиді, а сюжет розвинули за допомогою комп'ютерної графіки)

№ 3

1 квітня 1986 року парижан потрясла новина - в газеті Le Parisien була розміщена замітка, в якій говорилося про підготовку демонтажу Ейфелевої вежі. У газеті повідомлялося, що уряд вже ухвалив рішення про перенесення металевого гіганта до французького Діснейленду, а на старому місці будуватиметься стадіон для майбутніх Олімпійських ігор.

День смеха

№ 4

1 квітня 1994 року любителі радіо National Public Radio почули наступне: «Якщо ви зробите собі татуювання з написом Pepsi або Nike, то отримаєте довічну 10-відсоткову знижку». Після того, як на наступну добу в ефірі повідомили, що вчорашня новина була розіграшем, першоквітневим жартом, в студії почали лунати дзвінки приголомшених слухачів, які вже набили собі тату. Таких відчайдухів набралося більше двох десятків.

№ 5

У 1993 році радіостанція в Сан-Дієго, штат Каліфорнія, в прямому ефірі повідомила своїм слухачам, що американський шаттл перенаправили до невеликого місцевого аеропорту. Загалом, більше 1000 чоловік поїхали в аеропорт в ранкову годину пік, щоб побачити космічний корабель на власні очі, адже коли ще випаде нагода таке побачити. Чи варто говорити, що в той день не було жодного шаттла?)

Так, 1 квітня - ще те випробування для деяких. Не пропустіть можливість і ви покепкувати над оточуючими (звичайно ж по-доброму) - адже сьогодні єдиний день, коли все зійде з рук :)