8 березня: чоловічий погляд на жіноче свято

1227

8 березня: чоловічий погляд на жіноче свято

Напередодні очікуваного усіма жінками свята 8 березня, ми вирішили взяти інтерв’ю у наших улюблених чоловіків з nl.ua і розпитати їх, як вони обирають для нас-коханих презенти) Яке їх ставлення до подарунків-сюрпризів, через які фейли доводилось проходити – читайте у нашій статті.

Стас

Обирати подарунки для дружини для тебе експромт, чи ти йдеш строго по списку?

- Можливий експромт, але все-таки намагаюсь прислухатись до своєї коханої, щоб потім не «отримати на горіхи» за непотрібний подарунок :)

Гарний букет квітів, можливо цього достатньо?

- «Отделаться» букетом? У мене цей варіант вже давно не спрацьовує)

подарок на 8 марта

Подарувати їй прикрасу мрії, чи витрачати цілий «спадок» – погана ідея?

- Навіть у часи тотального безгрошів'я намагався все одно зробити крутий подарунок.

Що ні в якому разі не слід дарувати?

- На мою думку все, що пов’язано із косметикою: помаду, креми для обличчя і т.д. Це ж для нас, чоловіків, – темний ліс. Якось я вирішив подарувати дорогий крем, а виявилось, що він для жінок віком 45+, а моїй дружині на той момент було 24 роки :)

Чим ти керуєшся у момент вибору подарунку?

- Спонтанні подарунки – частіше за все не варіант. Краще подарувати те, що дійсно потрібно. Але чомусь набір столових приборів «не зайшов» :) Безпрограшний варіант – дарувати те, про що Вона говорить без упину останній місяць)

праздник 8 марта

Олексій

Обирати подарунки для коханої - це для тебе імпровізація?

- При выборе подарка я всегда думаю о том, о чем говорила девушка в последнее время. Я склонен к тому, чтобы подарить то, чего ей не хватает. То, что ей действительно нужно.

Подарувати їй коштовну річ, про яку вона завжди мріяла, чи 8 березня – не час для дорогих подарунків?

- Тут нужно смотреть на возможности, ибо если есть возможность подарить дорогой подарок, то почему бы и нет? Но тратить последние деньги на это как минимум не целесообразно.

Що не варто дарувати за жодних обставин?

- Как-то мне в голову пришла идея – подарить ей блокнот, где она должна зафиксировать 10 своих желаний, которые я в обязательном порядке должен буду выполнить. Она была в восторге! А вот я не очень :) Еще бы – мыть посуду после огромного количества друзей, готовить ужин для гостей, массаж ног, завтраки в постель – я не знал, на что подписываюсь)

что дарить девушке на 8 марта

Який подарунок визвав у Неї бурю та шквал приємних емоцій?

- Моя девушка долго мечтала про кота, но в силу разных обстоятельств мы его не решались завести. И вот я принял решение и подарил ей рыжего мейн-куна (которого она всегда хотела). Видели вы бы ее лицо! По ее словам, это был лучший подарок!)

Анатолій

У тебе були колись «промахи» з подарунком на 8 березня?

- Одного разу я вирішив подарувати своїй дівчині каблучку, спеціально дізнався розмір, щоб не прогадати. Подарунок їй сподобався, але чомусь носила вона його рідко, ще й на мізинці. Я спочатку не зрозумів в чому справа, навіть ображався на неї, що вона носить каблучку «неправильно». Вже згодом я зрозумів, що подарунок замалий: каблучка просто не налізла на жоден з пальців, крім мізинця :) А дівчина була занадто скромна, щоб сказати мені про мій фейл)

Що ні в якому разі не слід дарувати?

- Щось з одягу, адже якщо розмір виявиться замалим – Вона образиться, якщо завеликим – також образиться) Те ж саме стосується каструль, сковорідок та іншого кухонного приладдя – це може образити дівчину (адже це для хазяйства, для дому, а не особисто для неї)

что подарить на 8 марта

Який подарунок, на твою думку, вразив її найбільше?

- Деякі дівчата стверджують, що не люблять квіти, але я впевнений, що вони дещо лукавлять. Моя кохана просто розтанула, коли побачила цілий оберемок троянд (аж 151 штуку!). Але потім у неї виникла проблема, в яку вазу цей доволі габаритний подарунок ставити)

Твої поради під час вибору подарунку?

- Як показує досвід: ключ до успіху – бути уважним, тобто помічати усі її кинуті погляди на туфлі в бутику, її мрійливий вираз обличчя під час перегляду якогось тревел-шоу, і т. д. Уважність та спостережливість – наше все!)