Що дарувати на 8 березня?

3003

Що дарувати на 8 березня?

О, жінки! Ці складні за своєю природою створіння, чиї дії не завжди піддаються логіці, а деякі слова - розумінню. Але! Що б ви робили без нашої чарівності, без неймовірної підтримки, нашого вміння піклуватися і слухати? Напередодні Міжнародного жіночого дня ми зібрали трохи цікавинок про це свято і, безпосередньо, про жінок.

всемирный женский день

Що ми знаємо про свято 8 березня?

- Спочатку свято називалось Міжнародним днем працюючих жінок. Свято призначалось для визнання жінок, які працюють, а також їх економічних, політичних і соціальних досягнень.

- 1975 рік був оголошений Міжнародним роком жінок. Організація Об'єднаних Націй офіційно підтримала святкування Міжнародного жіночого дня, починаючи з цього року.

- 8 березня - офіційне свято для багатьох країн світу і відзначається на різних континентах.

- Міжнародний жіночий день має свій аналог – Міжнародний день чоловіків, який святкують 19 листопада кожного року. Однак свято 8 березня більш популярне і відоме.

подарок девушке на 8 марта

Цікаві факти про жінок

1. Ви коли-небудь сперечалися зі своєю дівчиною про ті білі занавіски, які для неї були кольору слонової кістки чи кольору яєчної шкаралупи? Це все тому, що у жінок краще розвинене сприйняття видимого діапазону спектра: вони здатні розрізняти на 20% більше кольорів.

2. Для більшості жінок стиль важливіший за комфорт. Одяг, в якому важко рухатися і не можна нагинатися, височенні (страшно незручні) підбори - це все нав'язані і продиктовані соціумом речі, які жінка добровільно! приймає. Згадаймо хоча б зміну ідеалів жіночої краси в різні епохи і підлаштовування прекрасної половини під ці ідеали: від моди на пишні форми і фігури «пісочний годинник» (яка досягалася стягуючим поясом або туго затягнутим корсетом, непритомніти в якому було звичною справою) до моди на худорлявість і осину талію. Це і призвело до того, що в наш час більшість жінок надають перевагу стильному зовнішньому вигляду, а не комфорту.

подарки женщинам на 8 марта

3. Жінки мають більш чутливий нюх. Це факт і закладений він природою. Покращений нюх допоміг вижити нашим предкам і, оскільки в основному жінки збирали рослини, ягоди і плоди, дана особливість допомагала їм вибирати свіжу і «правильну» їжу для племені.

4. Розміщення мозкових клітин у жіночому мозку щільніше, ніж у чоловічому. В середньому, жіночий мозок на 9% менше чоловічого, але це не впливає на когнітивні здібності, так як кількість клітин однакова.

5. З давніх-давен жінки здатні краще «читати» обличчя, жести і тембр голосу, що робить їх відмінними співрозмовниками і соціальними лідерами.

6. Іноді різниця в тривалості життя між чоловіками і жінками може становити близько десяти років, але в середньому в усьому світі вона становить 2-3 роки.

7. Жінки говорять більше, ніж чоловіки. Набагато більше, якщо точніше :) (В середньому вони застосовують на 13 000 слів більше, ніж чоловіки в день) Але це ні в якому разі не свідчить про їх балакучість, – вони просто дуже відкриті особистості!

подарок жене на 8 марта

Жінки – слабка стать? Що за нісенітниця ?!

Тесляр, далекобійник, механік, інженер – скільки, здавалося б, суто чоловічих професій жінка не просто «приміряла» на себе, а й досить хороша і успішна в них! Руйнуємо стереотипи разом з наступними представницями прекрасної статі.

Джой Данн

Ця дівчина раніше займала посаду старшого менеджера з проектування космічного корабля Dragon в компанії SpaceX (виробництво космічної техніки) і очолювала команду із 65 інженерів! В даний час вона є старшим менеджером по впровадженню нових продуктів в SpaceX, виводить їх з концепції дизайну в виробництво. В даний момент вона також є творцем безлічі соціальних програм, які спрямовані на те, щоб допомогти дітям вивчати науку і техніку.

Комал Мангтані

Керівник відділу розробки бізнес-аналітики в Uber (компанія, яка створила однойменний мобільний додаток, який допомагає водіям і пасажирам знайти один одного). Жінка, яка провалила іспит з водіння зараз разом зі своєю великою командою створює технології, які дозволяють компанії аналізувати нові ринкові можливості та загальну ефективність бізнесу. Саме вона досліджує і аналізує рівень безпеки, продуктивність додатків, загальну взаємодію між водієм і пасажиром та багато інших речей.

подарки на 8 марта

Анастасія Комар

Жінка-столяр, чиї роботи дуже затребувані у всьому світі. Вона завжди мріяла займатися дизайном меблів, любила деревину – природний екологічний матеріал, з якого вона може створити все, що завгодно. Не маючи власної майстерні і спеціалізованого устаткування, ця красуня створює унікальні дизайнерські меблі. І для неї це просто улюблена справа, яка приносить справжнє задоволення, а не спроба щось комусь довести.

Загалом, цитуючи класиків: «Девушки бывают разные: черные, белые, красные» :) У всіх них різні інтереси, погляди на життя, цілі і ставлення до світу. Що стосується подарунків, то підібрати потрібний, який потрапить в 10-ку – завдання не з легких. Прекрасно це розуміючи, ми вирішили дещо допомогти чоловікам з вибором.

Що дарувати на 8 березня?

Якщо Ваша кохана чимало часу приділяє догляду за собою, всіляко підтримує свою красу і зникає у ванну на 3 години – спростіть їй життя, скоротіть процес «прикрашання» за допомогою товарів у групі «Краса і здоров'я». Там ви знайдете мультистайлер, фен-щітку для одночасного сушіння волосся і їх укладання і багато інших корисних речей.

Якщо ви бажаєте подарувати практичний і, як то кажуть, серйозний подарунок, ви можете зупинити свій вибір на таких товарах, як ноутбук або планшет, які знаходяться в нашому розділі «Комп'ютери та периферія». Ці пристрої чудово підійдуть як для ефективної роботи, так і для ігор та інших розваг. Вона точно залишиться задоволена.

оригинальные подарки на 8 марта

Створити затишну теплу атмосферу вам допоможуть товари з групи «Побутовий текстиль»: пледи, ковдри, домашні халати та декоративні подушки – потрібні речі, які вона буде використовувати щодня і, відповідно, згадуватиме вас! Головне – вгадати, що їй точно сподобається)

Якщо ваша половинка – дівчина хазяйновита, якщо їй (тут увага!) дійсно подобається готувати, вона постійно вигадує якісь нові страви, вишукує цікаві рецепти або завжди мріяла про соковитискач, – в розділі «Техніка для кухні» ви знайдете підходящий подарунок для неї.

подарок любимой на 8 марта

Сподіваємося, ми вам трохи допомогли в цій непростій справі :) Цінуйте своїх близьких і не забувайте їх періодично балувати як бажаними подарунками, так і своїми турботою і добрими вчинками.

интересные подарки на 8 марта