Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

8 Лайфхаків для кухні

9.jpg

Ніжний смак італійської пасти, запах усміхнених млинчиків з корицею та полуницею, фруктове морозиво, ароматна картопля у фритюрі. Ні, це не нове меню в ресторані. Це страви, які можна приготувати вдома. Вашій увазі, 8 корисних підручних приладь, за допомогою яких швидко і якісно приготуєте улюблені страви і здивуєте своїх близьких та друзів.


morogennoe.jpg

6 готових форм для морозива з підставкою і тримачем, загальним об'ємом 750 мл. Призначені для приготування холодного десерту в домашніх умовах. Візьміть улюблені ягоди або фрукти, збийте їх до однорідної маси, додайте за смаком цукор або мед. Залийте в форми і покладіть в холодильник, до повного замерзання (не менше ніж на 4 години, а краще на всю ніч). Також можна використовувати молочні коктейлі, згущене молоко, шоколад. Не бійтеся експериментувати і приємного охолоджуючого апетиту.


fru.jpg


Не дуже корисна, але така смачна, всіма улюблена картопля фрі. Для приготування більше не знадобиться ніж, обробна дошка і терпіння. Досить звільнити картоплю від шкірки, і за допомогою цієї диво машинки надати їй потрібну форму. Балуйте своїх друзів хрусткою і таючою в роті картоплею. 


otdelutel.jpg


Відокремлювач білка від жовтка і шейкер - це незамінний аксесуар для приготування сніданків, основних страв та десертів. Дві чаші, одна для жовтків, інша для білків. З кришками для зручного зберігання. За лічені секунди - жовтки і білки окремо. Смачна яєшня з жовтків бекону і зелені, або сніданок спортсмена - яєчний білок та стручкова квасоля. Поєднуйте корисне з приємним.


forma.jpg


Ідеальна подача страви - вищий пілотаж, і не обов'язково в найдорожчому ресторані. Навіть звичайнісінька картопля-пюре може виглядати по-королівськи. Набір форм для формування страв допоможе надати навіть повсякденним стравам вишуканий вигляд. Салати, гарніри і навіть десерти тепер будуть в «формі». Головне, оберіть потрібний розмір.


  rezka.jpg


Зелені і червоні, жовті і рожеві. Найкорисніші і багаті на вітамін С. Ніж для нарізки яблук з нержавіючої сталі допоможе швидко і якісно розділити яблуко на 8 рівних частин і відокремити серцевину. Ідеальне рішення для сніданку з вівсянки і яблук або фруктової нарізки. Не забудьте взяти з собою на пікнік, на дачу. І нехай фруктів буде завжди багато.  


skovoroda.jpg


Млинці на сніданок - традиції багатьох. Яблучні оладки, панкейки, млинчики з імбиром і корицею, а ще більше сотні варіантів для приготування смачних млинців. Сковорідка на 7 відділень, з готовими отворами допоможе не тільки отримати рівномірний млинець, а й з посмішкою. Антипригарна сковорода Смайл - настрій всієї родини.


forma.jpg


Форми для льоду і не тільки. Сміливо заморожуйте  сік з фруктів, сік лимона з м'ятою, ягоди, виноград. Це відмінне доповнення до основного напою. Особливо в спекотне літо. Лимонад вийде неперевершеним. Заморожуйте молоко зі згущеним молоком або вершками і насолоджуйтеся смачною айс-кавою. А для додання вишуканості основних страв спробуйте заморозити улюблені трави в оливковій олії. Смак літа цілий рік. Головне виберіть потрібну форму.


testo.jpg

Ніжна паста під соусом карбонара або болоньєзе. Спагеті з твердих сортів пшениці. Це легко приготувати просто на вашій кухні. Механічна лапшерізка дозволить швидко і тонко розкачати тісто і нарізати його частинами. Візьміть якісне борошно, додайте воду, за смаком сіль, якщо борошно з м'яких сортів пшениці додайте яйця. Ретельно вимішайте тісто, дайте йому відпочити. І смачна італійська паста готова. Buon appetite!

Повернутися до списку