Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Нова Лінія і Голден Тайл: співробітництво на благо покупця

25.11.2010

Нова Лінія і Голден Тайл вже багато років реалізовують спільні проекти. Співпраця двох лідерів - національної мережі гіпермаркетів і найбільшого українського виробника керамічної плитки Голден Тайл - надзвичайно вигідна покупцям, тому що забезпечує ефективну комунікацію з виробником. Якісна і своєчасно виготовлена плитка швидко потрапляє на ринок. Новітні колекції в різних цінових діапазонах можуть задовольнити потреби кожного українця. Набйльш трендові колекції плитки одними з перших мають можливість придбати саме покупці Нової Лінії.

Керамічна плитка Голден Тайл визнана однією з кращих на світовому ринку. В Україні її частка на ринку кахельної плитки складає 40%. Керамічна група Голден Тайл забезпечує повний цикл виробництва і дистрибуції керамічної плитки. Власна сировинна база, дистриб'юторська мережа, дизайн-студія дозволяють створювати плитку привабливу за ціною і якістю.

Продукцію Голден Тайл з кожним днем усе більше людей стають прихильниками цієї плитки. Вона визнана не тільки в Україні, в Росії, але і в Європі. І не дивно, адже Харківський плитковий завод, що входить до групи Голден Тайл, зберігає статус лідера вже більше півстоліття. Крім того, колекції плитки Голден Тайл створюють італійські дизайнери.

Ексклюзивні розробки, нові і модні напрями, прогресивність і доступні ціни приваблюють до продукції Голден Тайл все більше і більше. Найбільший асортимент плитки Голден Тайл представлено в Новій Лінії. Йдучи в ногу з часом, мережа гіпермаркетів Нова Лінія пропонує якісний товар за доступною ціною. Для сучасного споживача Нова Лінія і Голден Тайл пропонують готові рішення для ванної та кухні різних площ.

Не зупиняючись на досягнутому, мережа гіпермаркетів Нова Лінія і виробник керамічної плитки Голден Тайл продовжують підкорювати покупців і допомагати їм робити своє життя кращим і комфортнішим.

Повернутися до списку