Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Січневі пропозиції в Новій Лінії!

17.01.2011
Зазвичай після суєти новорічно-різдвяних свят, наше життя немов трохи сповільнює свою ходу. Позаду залишилася передноворічна підготовка, подарунки, готування, походи в гості. Але час – це гроші, і його ми звикли використовувати з розумом. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує цей час відносного затишшя використовувати для облаштування будинку, підвищення комфорту життя своєї родини. Тим більше, що в Новій Лінії якраз січневий розпродаж.

EF455.jpgХІТ ПРОДАЖУ - суперсучасний, не вимагає додаткової установки, настінний електрокамін JVG-Technik EF455 за ціною всього 1100 грн.
Розмір каміна-65x17,3x52 см.
Електрокаміни мають ряд переваг - для їх установки не потрібно будувати димар, купувати горючі матеріали або заготовляти дрова. Електрокаміни легко встановлюються у міських квартирах, офісах, в дачних і заміських будинках, не вимагають особливого догляду, приносять не тільки естетичне задоволення, а й працюють в різних режимах обігріву, дозволяючи регулювати температуру в приміщенні.




ХІТ ПРОДАЖУ - Бензопили Богатир за ціною від 555 грн - інструмент з найширшою сферою застосування: від вирубки лісу, будь-якого будівництва та CS5200.jpgремонту до самостійної заготівлі дров та робіт на дачній ділянці.

Якщо Вам необхідно зробити ремонт у своєму будинку або котеджі, провести сезонні садові і дачні роботи, наявність бензопили значно підвищить ефективність Вашої роботи та звільнить час і сили для інших справ. Побутові бензопили прості в експлуатації і не вимагають спеціальних професійних навичок, щоб вміло поводитися з ними.



Drill-PT-2414.jpgХІТ ПРОДАЖУ - Перфоратор Hammer Drill PT-2414 за ціною від 378 грн - інструмент для ударного свердління отворів в бетоні, камені, цеглі. Удар електричним перфоратором здійснюється за участю електропневматичного механізму, де поршень за допомогою стисненого повітря робить силову дію на бойок, який у свою чергу приводить у рух бур під час зіткнення з поверхнею оброблюваного матеріалу. За допомогою перфоратора можна відбити частину стіни, прокладати кабельні канали або збивати керамічну плитку. Особливо перфоратор незамінний при переплануванні і подібних будівельних роботах, пов'язаних з бурінням стін. Завдяки більшій амплітуді і енергії удару перфоратор значно ефективніше, ніж ударний дриль свердлить отвори в бетоні і подібних до нього матеріалах.



ХІТ ПРОДАЖУ - душова кабіна Aquilla з глибоким піддоном за суперціною - всього 885 грн! Піддон, заввишки 50 см виготовлений з високоякісного акрилу іКарина-MS0507.jpg укомплектований необхідними деталями для монтажу - сталевим каркасом і сифоном.

Каркас кабіни виготовлений з алюмінію, який не піддається дії корозії. Двері виготовлені з надійного розжареного скла і встановлені на роликах.

У комплект кабіни входять: ручки на дверях, силіконові стрічки - ущільнювачі, магнітні стрічки, профілю, дуги, гофра для стоку води і комплект кріплень.




Murani-KF-514.jpgХІТ ПРОДАЖУ - гідромасажна душова панель Murani KF-514 за суперціною - лише 570 грн! Гідромасажна душова панель виготовлена з листа акрилу і додатково укріплена штучним скловолокном, який робить її більш міцною, легкої і водостійкою. Панель комплектується душовою лійкою зі шлангом і тримачем, верхнім душем, 6-ма гідромасажними форсунками, які неодмінно подарують Вам незабутні відчуття під час прийняття душу, змішувачем для холодної та гарячої води і перемикачем режимів.

Розмір душової панелі 300х1118 мм. Для безперебійної роботи душової панелі необхідно, щоб тиск води в системі було 1,5-2,5 атмосфер.






Приємних покупок в інтернет-магазині Нова лінія!
Повернутися до списку