Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Втілюємо казку в життя - готуємося до свят!

03.12.2010

Така радісна метушня буває тільки раз на рік - перед новорічно-різдвяними святами. У ці дні, для нас особливо світлі і приємні, ми схильні вірити в чудеса, в добро і любов як ніколи раніше.

Хочеться, щоб свято вдалося. Тому до підготовки докладаємо максимум зусиль. Ретельно обдумуємо кожну деталь. Радимося з близькими як краще зробити. Або ж готуємося потай від них - щоб підготувати сюрприз. У списку завдань - купити ялинку, прикрасити будинок, подумати про столі, підготувати подарунки рідним і близьким. Одним словом все те, що допоможе втілити казку в життя.

Інтернет-магазин Нова Лінія стане вам надійним помічником у цій гарній справі. На сайті інтернет-магазину вибирайте штучні ялинки від крихітних висотою 45 см до триметрових красунь. Для кожної ялинки є багатий вибір іграшок: кулі, плюшеві іграшки, верхівки, бантики - на будь-який дизайнерський смак. Сяючі гірлянди, новорічні свічки, блискуча мішура допоможуть створити в будинку святкову атмосферу. Для дітлахів - подарунки, санки. Для шуму, тріску і гострих вражень - піротехніка.

Приємної підготовки до свят та вдалих покупок!

Повернутися до списку