Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Акція «Найдовший чек» завершилась. Час знайомитися з переможцями

16.03.2011

Завершилася акція «Найдовший чек». Акція стартувала 3 березня. В акції брали участь покупці інтернет-магазину Нова Лінія. За умовами акції переможцем міг стати будь-який покупець - фізична особа,  хто зробив покупку та отримав найдовший довгий чек. 15 березня акція завершилася.

На жаль, раніше анонсований нами лідер з Одеси Роман, з чеком на 27 позицій вибув із претендентів на перемогу, оскільки експертна комісія встановила, що оплата замовлення була проведена двома чеками на 17 та 10 позицій.

А тепер час підбивати підсумки!

Третє місце зайняв Сергій з м. Ірпінь, Київської області з чеком у 18 позицій. Подарунок за третє місце - пральний порошок УНІ-Дет автомат 450г (10 шт) і ліхтарик Osram.

Друге місце заслужено належить Дмитру з м. Києва, у чеку якого зафіксовано 19 найменувань. У подарунок Дмитро отримає піврічний запас прального порошку Тайд автомат «Білі хмари» і акумуляторну викрутку Black & Decker.

Головний приз і перше місце отримує Наталя з м. Києва, яка 12 березня  зробила замовлення та оплатила 20 найменувань! Вітаємо!. Наталя отримує річний запас прального порошку Тайд автомат «Білі хмари» і гриль-барбекю!

Ми вітаємо переможців, а також хочемо подякувати кожному покупцю інтернет-магазину за те, що ви з нами. Ми раді проводити для вас акції, дарувати подарунки. Але найголовніше - це те, що ми допомагаємо вам економити і купувати якісні товари за оптимальною ціною.

Інтернет-магазин Нова Лінія працює щодня з 8:30 до 18:00. У цей час Ваші замовлення обробляються менеджерами. В інший час оформляйте замовлення на сайті і в найкоротші терміни з Вами зв'яжуться.

Наші контакти: 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Вдалих покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку