Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Алюмінієві батареї опалення

28.12.2012

Секційний алюмінієвий радіатор - це один з видів універсального опалювального приладу. Гладка поверхня забезпечує йому привабливий зовнішній вигляд. Незважаючи на різні уподобання у споживачів в дизайні, саме алюмінієві батареї опалення завдяки лаконічному зовнішньому вигляду найбільш цінуються на ринку. Нейтральний дизайн таких радіаторів відмінно вписується в будь-який сучасний і прогресивний стиль інтер'єру.

Але не тільки зовнішній вигляд визначає алюмінієвий радіатор, як конкурентоспроможний. Алюміній має високу тепловіддачу, на додаток до цього в кожній секції у верхній її частині є секційні віконця, через які здійснюється вихід нагрітого повітря, від чого тепловіддача збільшується. В середньому вага однієї секції приблизно 1 кг, місткість - близько 0,25 л. Легкість і компактність, а також високий рівень теплопровідності і тепловіддачі алюмінієвих радіаторів, дозволяє ефективно їх використовувати як в житлових, так і в офісних, виробничих та інших типів приміщень.

Секційна конструкція радіатора дає можливість самостійно визначати необхідну потужність. У невеликих приміщеннях встановлюють менше секцій, в приміщеннях більшої площі кількість їх збільшується. Це є ідеальним варіантом в тому випадку, якщо принципово важливо встановити оптимальний рівень обігріву в кожній кімнаті в холодний сезон. Для приватних будинків, де необхідно індивідуально підходити до системи опалення, застосування таких секційних алюмінієвих радіаторів буде безпрограшним варіантом.

У алюмінієвих радіаторів, звичайно, є і недоліки. Один з них - це сприйнятливість до хімічного складу води. Підвищена кислотність теплоносія дає хімічну реакцію з алюмінієм в радіаторі, в результаті чого виділяється і накопичується водень, і це може призвести до несправності системи. Тому експерти радять встановлювати на такі опалювальні прилади газо-випускаючі пристрої. Ще алюмінієві радіатори дуже чутливі до перепадів тиску, що характерно в системах центрального опалення багатоповерхових будинків. Ось чому їх встановлюють переважно в будинках з власним опаленням. Ну і, звичайно, корозія алюмінію від постійного контакту з водою.

Для усунення цих недоліків виробники алюмінієвих радіаторів почали використовувати більш сучасні технології при їх виготовленні, що включає в себе нові методи обробки сировини, лиття, кріплення, поетапного забарвлення і інші. Такий підхід дозволяє гарантувати довговічність приладів.

У наш час все необхідне для ремонту: будматеріали, обладнання, інструменти зручно купувати через інтернет-магазини, в каталогах яких ви знайдете докладний опис товару з фото, які також надають гарантію. Часу витрачається мінімум, при цьому виходить хороша економія бюджету.

Повернутися до списку