Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Час витрачати бонуси у Новій Лінії!

23.12.2010

Кінець року для покупців інтернет-магазину Нова Лінія - це час знижок, акцій і приємних сюрпризів. Ми прагнемо, щоб покупки принесли Вам радість і гарний настрій. До 31 грудня багато товарів в інтернет-магазині продаються зі знижкою в 5%, в торгових центрах Вас чекають акційні зони, де можна придбати найрізноманітніші товари зі знижкою до 70%, а найбільш активні покупці можуть взяти участь в акції «Запроси Діда Мороза».

Бонусна картка

Власники бонусних карт у подвійному виграші. Крім знижок по акціях, вони отримують ще й бонуси. Бонуси, як відомо, справа хороша, і мають властивість накопичуватися (якщо відбуваються покупки). Крім того, ставка бонусу зростає разом з нагромадженням загальної суми замовлень. А це, погодьтеся, приємно.

Накопичені бонуси витрачаються в торговому центрі. Нагадуємо покупцям інтернет-магазину, що бонуси, накопичені протягом 2010 року, необхідно витратити до 31 грудня. У новий рік залишок не переходить. Так що варто поспішити їх використати - часу залишилося не так і багато. Про ставку бонусу можна не турбуватися - вона зберігається і в наступному році і зростає в міру здійснення покупок. Покупці, які зробили покупки в грудні, отримають свої бонуси на картки після 15 січня.

Додаткова інформація про акції і знижки на сайті Нова Лінія, інтернет-магазину, а також за телефонами: 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку