Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Акція: Запроси Діда Мороза в гості!

15.12.2010

Найбільш бажаний гість на Новий рік це Дід Мороз. Він приносить подарунки під ялинку, хитро усміхається у вуса і підморгує з-під кошлатих брів у сивому інеї, ніби знає всі твої секрети. А ще він виконує бажання. Напевно, тому з таким завмиранням у серці хлопчики й дівчатка в кожній сім'ї чекають Новорічного вечора.

Відповідальність запросити Діда Мороза лежить на дорослих. Допоможе у цій справі інтернет-магазин Нова Лінія. Купуйте в інтернет-магазині новорічні товари та запрошуйте Діда Мороза в гості в рамках акції «Запроси Діда Мороза».

Умови акції дуже прості. Для участі в акції «Запроси Діда Мороза» необхідно придбати одним чеком товари з розділів Гірлянди, Іграшки, Штучні ялинки, Мішура, Санки, Свічі. Мінімальна сума чека - 1000 гривень. В акції беруть участь покупці, які в період з 8:30 15 грудня 2010 до 21:00 30 грудня 2010 заповнять картку учасника акції. Для участі в акції необхідно буде заповнити анкету і вказати інформацію необхідну для привітання (адреса проживання, кількість дітей, зручний час візиту, контактні номери телефонів і т.д.).

Більш детальну інформацію про акцію «Запроси Діда Мороза» можна отримати на сайті www.novalinia.com.ua або отримати за телефонами інтернет-магазину Нова Лінія 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Повернутися до списку