Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Душ для душі

05.02.2013

Чи можна надати звичайній ванній кімнаті абсолютно нестандартний вигляд? Зробити її просторою, стильною, без звичного всім нагромадження труб, бортиків і ванни? Такої, де на перший погляд майже нічого немає, - справжнім домашнім храмом чистоти і спокою? Зрозуміло, адже в наш час можливо навіть неможливе! Ідеальним рішенням для такого санвузла буде душова кабіна, яка до того ж значно економить воду, якщо порівнювати проведення водних процедур в ній і в звичайній ванні.

Звичайно, зі своєю ванною не всі готові розлучитися. Кожен сам вибирає, що представляє для нього найбільший інтерес. Не можна відповісти однозначно на питання, ванна краща або гірша за душову кабіну. В ідеалі, якщо достатньо місця, краще мати у ванній кімнаті і кабіну, і ванну. Ну, а якщо проблема в квадратних метрах, то належить зробити вибір, ретельно розглянувши всі «за» і «проти».

У цій статті ми перерахуємо переваги саме душових кабін, які найбільш зручні і комфортні для сучасного життя.

1. Завдяки сучасним душовим кабінам можна приймати оздоровчі процедури - душ шарко, гідромасаж, є й такі, які дають можливість пропаритись.

2. Не в будь-якій ванній кімнаті можна помістити нормальну ванну - не дозволяють габарити. Дуже часто в квартирах ванна має довжину, що не перевищує 150 см, і реально в ній поніжитися можуть тільки ті, у кого ріст 150-160 см. Високим людям можна тільки сидіти у ванній. А душ зручний всім - і маленьким, і великим.

3. Ванни займають досить велику площу кімнати і призводять до чималої витрати води. Душова кабіна дозволяє звільнити місце для водонагрівача і пральної машини.

4. Для позначення простору душовою зони не обов'язково встановлювати кабіну. Приміщення буде виглядати максимально відкритим, якщо поставити перегородку зі скла або склоблоків, а всю сантехніку вмонтувати в стіну. При цьому створюється відчуття легкості, відкритості простору. Інтер'єр ванної кімнати виходить воістину неповторним!

5. Душові кабіни можуть бути різних розмірів, форм, конструкцій і мати різні функції. Вони можуть бути з піддоном, мати конструкцію з бортиками і зливним трапом або використовувати як зливу дренажний канал, при цьому вся інженерія, що забезпечує роботу, захована під кахлем: комунікації, сифон і т.д.

Повернутися до списку