Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Електрична рушникосушарка

Рушникосушарка електрична призначена для сушіння рушників або будь-якої іншої білизни, а також для створення в кімнаті комфортної температури.

Рушникосушарка не потребує тривалого і дорогого монтажу, необхідно тільки наявність електричної розетки поруч з тим місцем, де планується її розміщення.

Даний прилад можна встановлювати не тільки у ванній, але й там де вам найбільш зручно: у коридорі, на кухні або в передпокою. Дуже часто їх купують для облаштування дачних будиночків, де немає можливості зробити іншу систему опалення.

Рушникосушарка електрична безпечна в експлуатації, її корпус нагрівається максимум до 70 градусів. Прилад швидко нагрівається і швидко охолоджується. Зручно, що завжди можна самостійно відрегулювати температуру, а також, що включати її можна тільки тоді, коли є необхідність. Економічність електричного обігрівача також є одним з головних критеріїв для його вибору, енергоспоживання в залежності від моделі може варіюватися від 50 до 240Вт.

Є різні варіанти виконання електричної рушникосушарки - поворотний, кутовий, у вигляді драбинки, змійки та ін. Різноманітні кольорові рішення і стилі конструкцій сучасних рушникосушарок дозволяють їм добре вписатися в будь-який інтер'єр приміщення. При виготовленні рушникосушарок використовують міцні і якісні матеріали, як правило, це нержавіюча сталь.

Дуже часто одна і та ж модель випускається з можливістю підключення кабелю як з лівої сторони, так і з правого. Багато моделей комплектуються кнопкою включення/вимикання. Зручні прилади з програмованим терморегулятором, коли за допомогою якого можна задати потрібний режим роботи або запрограмувати автоматичне відключення пристрою в потрібний час.

Великою популярністю користуються електричні рушникосушарки з полицею. Кількість поличок для розміщення головних уборів або взуття може бути від однієї до чотирьох.

Електричні рушникосушарки легко можна підвісити і підключити самостійно. Для цього за допомогою спеціальних кронштейнів закріплюють його на стіні і включають в розетку. Для закріплення рушникосушарки на кахель, необхідно придбати спеціальне свердло, щоб не пошкодити поверхню покриття стіни.


Повернутися до списку