Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Газобетон та його переваги

07.09.2012
Технологічний прогрес, нові розробки і не ймовірне прагнення людини зробити своє життя комфортнішим, безпечнішим - створюють сприятливе середовище для розвитку будівництва (зокрема будівлі нових комфортабельних будинків, офісних центрів та розважальних комплексів). Не таємниця, що кожна з будівель складається з фундаменту, стін та даху.

У 20-х рр.. минулого сторіччя у Фінляндії був створений перший унікальний будівельний матеріал, формулу якого на початку 30-х рр.. один зі шведських концернів вирішив використовувати у виробництві штучного каменю. Паралельно з розвитком будівництва тенденція виробництва газобетонних блоків використовуючи технологію «спінювання», почала активно застосовуватися і у вітчизняному будівництві.

Протягом багатьох років на ринку України, як і раніше, найбільшою популярністю серед будівельних матеріалів користується штучний камінь - газобетон. Про те, з чого складається матеріал, його властивості і чому він такий популярний серед вітчизняних будівельних компаній, розглянемо в нашому оглядовому матеріалі.

Що ж таке газобетон? Технологія виготовлення суміші досить проста: гіпс, цемент, вапно і алюмінієвий порошок (при необхідності додають добавки). Далі «інгредієнти» поміщають в контейнер, де отриману суміш розфасовують у гарячі форми, а після обрізають для отримання блоків.

Про переваги даного матеріалу:

1. Газобетон відноситься до негорючого та вогнестійкого матеріалу.
2. У приміщенні з газобетонних блоків завдяки акумуляції тепла підтримується комфортна температура.
3. Економічний. Рекомендована товщина стіни з газобетону - 0.5 метра. Будинок створений з газобетонних блоків на 25-40% знижує витрати на опалення.
4. Газобетон - екологічно чистий штучний камінь.
5. Висока проникність газобетону підтримує оптимально-вологий баланс, це в свою чергу запобігає появі цвілі, бактерій та ін.
6. Хоч і тонкий, але досить щільний матеріал сприяє відмінній звукоізоляції.

Крім того, даний матеріал зручний в обробці різними інструментами. Найчастіше його використовують для створення перегородок, внутрішніх стін, в будівництві каркасних висотних будівель та ін. Оздоблення такого приміщення легке, так як не вимагає додаткової обробки. Фасадні роботи проводяться: при нагріванні підстави понад +20 ° С. У ході експерименту було доведено що приміщення, створене з газобетонних блоків, може простояти без обробки і додаткових зовнішніх робіт протягом 80 років.

Як же виглядає даний будівельний матеріал? Як його впізнати серед безлічі інших? Запам'ятайте: на відміну від пінобетону (темно-сірий, більш гладка поверхня), газобетонний блок світло-сірий.

Придбати газобетонні блоки за відмінною ціною Ви можете в інтернет-магазині «Нова Лінія».

У вас є питання? Телефонуйте: (044) 393-76-26 або (095) 26-90-900!

Бажаємо Вам успіхів!
Повернутися до списку