Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Готуємо теплу підлогу з літа!

Напевно, дивно в літню спеку думати про тепло. Але, тим не менш, іноді це корисно. Особливо в сезон ремонтів. Отож, якщо Ви хочете, щоб у будинку було тепло і затишно навіть в найсильнішу холоднечу, варто вже зараз не тільки думати, а й вживати заходів з утеплення та обігріву житла.

Хорошим рішенням буде тепла підлога. Цей тип обігріву будинків і квартир користується все більшим і більшим попитом. І не дивно - це зручно, практично і економно. Крім того, на теплу підлогу можна укласти плитку, ковролін, ламінат, лінолеум. Але кожен тип підлогового покриття має свої особливості укладання в поєднанні з системою тепла підлога.

Ламінат і тепла підлога

Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує великий вибір ламінату. Весь ламінат, який продається в нашому інтернет-магазині поставляється прямо від виробника. Тому в якості будьте впевнені. Наш магазин являє ламінат для самих різних приміщень - з невеликою прохідністю або для приміщень з екстремальними навантаженнями. Крім того, на сайті Ви знайдете все необхідне для монтажу ламінату.

Що стосується укладання ламінату на теплу підлогу, варто одразу подбати про встановлення у систему підігріву підлоги терморегулятора. Це допоможе уникнути перепадів вологості, підтримувати оптимальну для ламінату температуру, а значить попередити деформацію і розходження швів.

Тепла підлога під лінолеум

Лінолеум - це досить якісне підлогове покриття, яке при цьому не дорого коштує. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує побутовий і напівкомерційний лінолеум шириною від півтора до чотирьох метрів.

Лінолеум підходить для укладання на теплу підлогу. Для цієї мети варто вибирати напівкомерційний лінолеум. Його можна використовувати для теплих підлог, як під бетонну стяжку, так і для теплих підлог з нагрівальним матом.

Ковролін і тепла підлога

Ковролін добре утеплить підлогу, пом'якшить кроки. Він відмінно виглядає як в офісах, так і в квартирах.

Ковролін зручний для теплих підлог тим, що можна укладати ковролін будь-якого типу. Правда, чим товще ковролін, тим менше тепла він буде пропускати, що збільшує споживання електроенергії.

Плитка на підлогу і тепла підлога

Плитка для підлоги - красиве і практичне підлогове покриття. Плитка для підлоги характеризується міцністю, гігієнічністю, жорсткістю і стійкістю. Це підлогове покриття не вигоряє на сонці, стійке до вогню, не деформується.

Для теплої підлоги - плитка одне з найбільш оптимальних покриттів. Плитка не буде деформуватися від постійних перепадів температури. Для хорошої тепловіддачі плитки в системі тепла підлога, її необхідно ретельно укласти, щоб не було під нею порожнеч, бульбашок.

Купівля підлогового покриття в Новій Лінії

Інтернет-магазин Нова Лінія - пропонує широкий асортимент підлогового покриття. Лінолеум, плитка, ламінат та інші підлогові покриття поставляються прямо від виробників. Тому Ви можете бути впевнені в оригінальності товару, а значить у його високій якості, відповідності санітарним та екологічним стандартам. Зі свого боку інтернет-магазин Нова Лінія пропонує високу якість обслуговування.

  • Консультації з вибору товару
  • Допомога в підборі необхідних аксесуарів і комплектуючих
  • Доставка прямо під під'їзд (дізнатися докладніше про умови доставки та її вартість)

Зробити замовлення і купити підлогове покриття Ви можете на сайті інтернет-магазину або за телефонами: 044 393-76-26

Вдалих покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку