Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Хочеш готувати? Готуй!

kuhnya_pomichnuca.jpg
Нова кухня – як новий етап. Хочеться пробувати все нове та цікаве. Оновіть свою кухню та відчуйте свій настрій та бажання готувати. Готувати нові страви, корисну їжу та балувати своїх рідних свіжою випічкою. Оберіть свій розмір, дизайн кухні та отримуйте задоволення від процесу перебування та готування на ній. 
kuhnya.jpg
korbsni_devisu.jpg
devise.jpg
Різноманітні форми для випічки, формочки для печива, тістечок та інші підручні засоби, за домогою яких готувати – одне задоволення.
Для приготування смузі вам буде необхідний стаціонарний або занурувальний блендер для отримання однорідної маси, а також стильний посуд для смузі: стакани чи скляні банки.
Для випікання десертів та випічки – надійні та суперзручні форми, в яких випічка не підгоряє та не втрачає свій зовнішній вигляд.
А для приготування риби на грилі вам знадобиться стаціонарний або переносний гриль, решітка-гриль. receptu.jpg

                                     Зустрічайте літнє меню від nl.ua.
Вишневий клафуті
klafutti.jpg
Інгредієнти:

вишня.png
600 г вишень без кісточок.
мука.png
70 г борошна
сахар.png
130 г цукру
яйца.png
5 жовтків, 2 білки
ваниль.png
300 г вершків.
сливки.png
ваніль

1.Очистіть вишню від кісточок. Змішайте борошно, цукор, поступово додайте вершки, яєчні білки і жовтки, ваніль. Рідку однорідну масу залиште в холодильник на 3 години або всю ніч.
2. Форму для випікання  (бажано діаметром 22-24 см) змастити маслом і посипати борошном. Розігріти духовку до 200 градусів.
3. Залити форму частиною тіста і відправити в духовку на 10 хвилин. Після чого рівномірно, можна по колу викласти вишні і залити тістом.
4. Випікати 45-50 хвилин, при температурі 190 градусів.
М'ятний смузі
smuzi.jpg
Інгредієнти:

вишня.png
банан
мука.png
зелене яблуко
сахар.png
шпинат
яйца.png
огірок
ваниль.png
вода
ваниль.png
сік лимона
сливки.png
листочки м'яти    

1. Очистити банан, огірок, промити під проточною водою шпинат, просушити.
2. Збити все в блендері, додати 300 мл воду, кілька крапель лимону і 3-4 листочка м'яти. Збити до повітряної однорідної маси. І насолоджуватися смачним і корисним десертом.
Риба на грилі
ruba.jpg
Інгредієнти:

вишня.png
філе лосося
мука.png
розмарин
сахар.png
лимон
яйца.png
спеції (сіль, перець)
ваниль.png
помідори чері

1.Очистіть філе, промийте. Замаринуйте сіллю та перцем.
2. Робіть ножем надрізи, добавте трохи лимонного соку.
3. Розмарин добавити за 10 хвилин до остаточного приготування. Якщо немає грилю, можна в духовці  приготувати, використовуйте фольгу. Подавати з помідорами чері або іншими свіжими овочами чи зеленю.

Бажаємо, щоб нова кухня стала поштовхом для нових ідей та кулінарних рецептів!
Повернутися до списку