- Нова Лінія
- >
- Новини
- >
- Хочеш готувати? Готуй!
Хочеш готувати? Готуй!
Нова кухня – як новий етап. Хочеться пробувати все нове та цікаве. Оновіть свою кухню та відчуйте свій настрій та бажання готувати. Готувати нові страви, корисну їжу та балувати своїх рідних свіжою випічкою. Оберіть свій розмір, дизайн кухні та отримуйте задоволення від процесу перебування та готування на ній.
Різноманітні форми для випічки, формочки для печива, тістечок та інші підручні засоби, за домогою яких готувати – одне задоволення.
Для приготування смузі вам буде необхідний стаціонарний або занурувальний блендер для отримання однорідної маси, а також стильний посуд для смузі: стакани чи скляні банки.
Для випікання десертів та випічки – надійні та суперзручні форми, в яких випічка не підгоряє та не втрачає свій зовнішній вигляд.
А для приготування риби на грилі вам знадобиться стаціонарний або переносний гриль, решітка-гриль.
Зустрічайте літнє меню від nl.ua.
Вишневий клафуті
Інгредієнти:
600 г вишень без кісточок.
70 г борошна
130 г цукру
5 жовтків, 2 білки
300 г вершків.
ваніль
1.Очистіть вишню від кісточок. Змішайте борошно, цукор, поступово додайте вершки, яєчні білки і жовтки, ваніль. Рідку однорідну масу залиште в холодильник на 3 години або всю ніч.
2. Форму для випікання (бажано діаметром 22-24 см) змастити маслом і посипати борошном. Розігріти духовку до 200 градусів.
3. Залити форму частиною тіста і відправити в духовку на 10 хвилин. Після чого рівномірно, можна по колу викласти вишні і залити тістом.
4. Випікати 45-50 хвилин, при температурі 190 градусів.
М'ятний смузі
Інгредієнти:
банан
зелене яблуко
шпинат
огірок
вода
сік лимона
листочки м'яти
1. Очистити банан, огірок, промити під проточною водою шпинат, просушити.
2. Збити все в блендері, додати 300 мл воду, кілька крапель лимону і 3-4 листочка м'яти. Збити до повітряної однорідної маси. І насолоджуватися смачним і корисним десертом.
Риба на грилі
Інгредієнти:
філе лосося
розмарин
лимон
спеції (сіль, перець)
помідори чері
1.Очистіть філе, промийте. Замаринуйте сіллю та перцем.
2. Робіть ножем надрізи, добавте трохи лимонного соку.
3. Розмарин добавити за 10 хвилин до остаточного приготування. Якщо немає грилю, можна в духовці приготувати, використовуйте фольгу. Подавати з помідорами чері або іншими свіжими овочами чи зеленю.
Бажаємо, щоб нова кухня стала поштовхом для нових ідей та кулінарних рецептів!