Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Ідеальний тротуар для заміського будинку

19.04.2013

Заміський будинок завжди асоціюється з бездоганним плануванням, чистим газоном ну і, звичайно, з ідеальними тротуарними доріжками.

12.jpg

Що необхідно врахувати перед укладанням тротуарної плитки?

По-перше, це маршрут. Один з кращих варіантів - основна, досить широка, доріжка і кілька розбиваючих ділянку на сектори. Основна доріжка повинна бути досить представницькою. Важливо пам'ятати, що заплутані, звивисті доріжки не слід робити. Тротуарна доріжка, повинна слідувати маршрутом, який веде до альтанки, клумби, криниці, озера, місця для відпочинку. Як наслідок, вони повинні відповідати стилю і пов'язувати всі куточки ділянки.

Облаштування доріжок - досить складний процес. Щоб підготувати ділянку під будівництво, варто провести земляні та підземні роботи. Визначитися з вибором основи: піщаний грунт або бетонний фундамент.

Вибір матеріалу для укладання, не такий складний, на перший погляд. Сучасний ринок пропонує широкий спектр будівельних матеріалів різних цінових категорій. У цій справі важливу роль відіграють методи і способи укладання. Навіть з найпростіших матеріалів можна зробити шедевр на власній ділянці. Від способу укладання також залежить термін служби плитки, під відкритим небом вона піддається впливу води і повітря. Варто врахувати, що неякісно покладений тротуар може зіпсувати весь архідует заміського будинку або дачної ділянки.

13.jpg

Матеріалом для доріжок найчастіше виступає натуральний камінь, піщані і цегляні вироби, дерево, штучні матеріали.

До кольору тут не великі вимоги. Часто збігається колір фасаду будівлі з тротуарними доріжками, це дуже гармонійно виглядає на тлі свіжого газону. Не слід забувати про бордюри, вони підтримують контури доріжок, захищають їх покриття. Колір слід підбирати відповідно до плитки, з різницею на кілька тонів.

Грамотне використання тротуарних доріжок у проектуванні дозволяє не тільки відзначити особливості ділянки, але і приховати існуючі недоліки.

Повернутися до списку