Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Тепло та затишок у Вашому будинку

03.10.2011

З наближенням холодів одній їх самих затребуваних робіт стає утеплення будинків і квартир, що робить актуальним питання - ЧИМ утеплити.

Мережа будівельних гіпермаркетів «Нова Лінія» пропонує Вам великий вибір ізоляційних матеріалів таких як пінопласт, пінополістирол, мінеральна вата, ізоляційна плівка та ін.

Penoplast.jpgПінопласт - це матеріал, який є спіненими пластичними масами. Основою об'єму пінопласту є газ, що значно впливає на щільність, вона істотно нижча, чим щільність початкової сировини, полімеру. Від щільності залежать порівняно високі звукоізоляційні та теплоізоляційні характеристики. Пінопласт застосовують у вигляді теплоізолятора у будівництві, у тому числі і для зовнішнього утеплення.

Penopolistirol.jpg


Пінополістирол має споріднений хімічний склад пінопласту. Проте у пінополістиролу, при використанні в якості утеплювача, експлуатаційні характеристики набагато вищі, ніж у пінопласту. Причиною цього є принципові відмінності в технологіях виробництва.

Мінеральна вата буває на основі скловолокна і базальтового волокна.

steclovolokno.jpeg

Мінеральна вата на основі скловолокна застосовується при будівництві зрубів будинків і лазень. Основним плюсом ізоляції на основі скловолокна є те, що вона добре стискується та набуває назад початкової форми. Ця ізоляція буває в рулонах і плитах. Ізоляцію в рулонах легше використовувати для утеплення підлоги і міжповерхових просторів. Для утеплення стін і підпокрівельного простору зручніше застосовувати ізоляцію не в рулонах, а в плитах.

bazaltova.jpeg


Ізоляцію на основі базальтового волокна рекомендують застосовувати для утеплення лазень. Вона робиться в плитах. Базальтова ізоляція дещо дорожча, чим ізоляція на основі скловолокна, але і вважається жароміцнішим утеплювачем. Базальтова плита має свій мінус, вона дуже крихка - при натисненні на плиту пальцем залишається вм'ятина назавжди.


Для захисту конструкції даху від проникнення води застосовується ізоляційна плівка - це ламінована полипропиленова тканина, яка стійка до розриву і розтягування. Така ізоляція монтується під покрівельне покриття, що оснащує конструкцію водонепроникністю, а водяні пари виводяться при цьому в зовнішній простір.

Інтернет-магазин «Нова лінія» пропонує Вам ізоляційні матеріали від відомих виробників, яка допоможе зберегти тепло у Вашому будинку.

Повернутися до списку