Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Калькулятор плитки - підкаже, скільки плитки Вам потрібно

20.07.2011
kalkuljator-plitki.jpg

Кахель (переклад від німецького «kachel») - перевірений часом, надійний оздоблювальний матеріал, який дозволить утілити Ваші найсміливіші декоративні ідеї. В інтернет-магазині «Нова Лінія» представлена велика кількість керамічної плитки (кахлю) для декоративного оздоблення будь-якого типу приміщення: кухня, ванна або інші кімнати.

Щоб Вам було комфортно і зручно визначити необхідну кількість плитки ми пропонує Вам скористатися «Калькулятором плитки».

«Калькулятор плитки» - сервіс, за допомогою якого Ви швидко розрахуєте необхідну кількість плитки для будь-якого приміщення залежно від розміру плитки та кількість вікон, дверей і так далі.

Для проведення розрахунку необхідної кількості плитки виміряйте за допомогою рулетки висоту і ширину кожної стіни в кімнаті, розміри дверей, вікон і інших площ, де плитка не лягатиме.

Переходимо до калькулятора. Вкажіть в сантиметрах розмір плитки, яку Ви плануєте використовувати.

У формі нижче заповніть відповідні розміри ваших стін. Не забудьте вказати розмір вікон і дверей (висота і ширина). Кількість плитки в квадратних метрах і в штуках розраховується для кожної стіни окремо. А в самому низу калькулятора підсумовується загальна кількість плитки, необхідна для кімнати.

Хоч калькулятор і розрахований на стіни, але з його допомогою можна розрахувати необхідну кількість плитки для підлоги. Замість стіни вказуйте розмір підлоги, а в якості розміру плитки - розміру плитки для підлоги.

Якщо у Вас декілька дверей або вікон на одній стіні Ви можете вказати їх сумарний розмір (довжина або ширина) і калькулятор розрахує кількість плитки з урахуванням вказаних Вами розмірів. Необхідно враховувати, що калькулятор дає лише орієнтовну кількість оскільки не враховує ширину шва і багатьох інших особливостей кладки плитки. Тому перед здійсненням купівлі буде незайвим проконсультуватися з майстром.

Також для укладання плитки Вам згодяться наступні матеріали: клей для плитки, затирка та інструмент для плиточників. Ці матеріали також можна купити в інтернет-магазині «Нова Лінія» з оформленням доставки або резервування товару безпосередньо в торговому центрі «Нова Лінія».

Для того, щоб калькулятор плитки коректно працював необхідно включити режим використання скриптів JavaScript у браузері (Internet Explorer, Opera, FireFox, Chrome).

Експериментуйте і реалізуйте свої декор-ідеї, а інтернет-магазин «Нова Лінія» постарається допомогти Вам в рішенні рутинних операцій, відволікаючих від самої реалізації!

Вдалих покупок в інтернет-магазині «Нова Лінія»!


Повернутися до списку