Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Kronoflooring - ідеальна підлога для будинку або офісу

23.03.2011
Kronoflooring

Як виглядає ідеальна підлога? Кожен малює в уяві свою картинку. У будь-якому випадку, підлога повинна бути рівною, красивою, приємною на дотик і довго служити. Всі ці якості поєднує в собі ламінат Kronoflooring, який виробляється в Німеччині.

Компанія Kronoflooring є світовим лідером з виробництва ламінату. Kronoflooring постійно розробляє нові продукти. У виробництві використовуються тільки високоякісні матеріали. У дизайні наголос ставиться на реалістичність імітації фактури натуральної деревини й каменю.

Колекції ламінату Kronoflooring

Kronofix Classic - це колекція недорогого ламінату 31 класу товщиною 7 мм. Ламінат цієї колекції пропонує широкий вибір декорів.

Приємна на дотик і на вигляд дошка - це колекція Castello Classic. Відрізняється прекрасною оптикою покриття. Товщина ламінату цієї колекції 8 мм, 32 клас.

Ламінат колекції Kronostep Vario 2 - створений для того, щоб приміщення здавалося ширше. Це досягається за рахунок бічних V-подібних стиків. Товщина дошки - 8 мм, клас - 32.

Kronoflooring Castello

Якщо хочете ламінат з імітацією каменю або керамічної плитки - колекція ламінната Castello XL Stoneline товщиною 8 мм 32 класу для Вас. Тиснена поверхня реалістично імітує шов, заповнений мастикою.

Kronostep Narrow - ламінат товщиною 8 мм 32 класу з вузькою дошкою і мікрофаскою по периметру дозволить створити гарну підлогу в будь-якому приміщенні.

Широкі дошки ламінату колекції Castello XL Woodline реалістично імітують дерев'яний настил. Товщина ламінату - 8 мм, клас ламінату - 32.

У колекцію Kronostep Super natural Classic входять класичні деревні декори. У ламінаті цієї колекції приваблює красива поверхня, поєднання матових ділянок і глянсового блиску. По довжині дошки нанесена V-подібна фаска. Товщина ламінату - 8 мм. Клас - 32.

Kronoflooring Narrow

Збільшені панелі ламінату, глибока пориста структура, природне на дотик покриття, V-подібна кромка - далеко не повний список відмінностей ламінатної дошки колекції Kronostep Super Natural Wide Body. Товщина цього ламінату - 8 мм, клас - 32.

Міцна ламінована підлога для інтенсивного навантаження - це ламінат колекції Floordreams Silent. Товщина цього ламінату - 12 мм. Клас - 33. Антистатичним покриттям, високе звукопоглинання, красиві декори - цей ламінат підкреслить розкіш будь-якого будинку або офісу.

Вибираємо ламінат

В інтернет-магазині Нова Лінія представлені різні колекції ламінату Kronoflooring товщиною 6 - 8 мм і 12 мм. Кожна колекція має свої особливості та переваги. Підбираючи ламінат, необхідно враховувати в якому приміщенні він буде використовуватися. У кімнатах з невеликим навантаженням настилають ламінат 31 класу. Для дому та офісу, де передбачається середнє навантаження, підійде ламінат 32 класу. У кімнатах з великим навантаженням монтують ламінат 33 класу.

Весь ламінат Kronoflooring стійкий до стирання, добре поглинає звуки, його просто укладати і чистити. Також його можна використовувати для теплих підлог.

Супутні товари

На сайті інтернет-магазину Нова Лінія представлені всі необхідні супутні товари для укладання ламінату. Для підготовки поверхні варто купити суміш для наливних підлог. Для звукоізоляції, для утеплення підлоги вибирайте підкладку під ламінат. В інтернет-магазині Нова Лінія Ви можете придбати підкладку необхідної товщини зі спіненого поліетилену, з полістиролу, коркового та інших матеріалів. Також для укладання ламінату Вам знадобиться електролобзик. Для нечастого користування підійде електролобзик побутового класу. Якщо ж ви будете використовувати цей інструмент часто й інтенсивно, варто придбати електролобзик професійного класу.

Де купити ламінат Kronoflooring?

Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує великий вибір німецького ламінату. Купувати в інтернет-магазині легко і просто - не виходячи з дому. Купуючи у нас, Ви можете бути впевнені, що отримаєте:

  • Великий вибір ламінату. Це дозволить вибрати саме той, який найкраще буде виглядати і експлуатуватися у Вашому будинку або офісі.
  • Висока якість товару. Купуючи в інтернет-магазині Нова Лінія, Ви можете бути впевнені, що купуєте товари від виробника.
  • Широкий ціновий діапазон. У нас Ви можете купити як недорогий ламінат, так і ламінат, який коштує не дешево, але зате витримає екстремальні навантаження.
  • Доставка під під'їзд. Послуга доставки дозволить Вам отримати товар прямо під під'їзд. Вам залишається оплатити товар і забрати.
  • Необхідні комплектуючі, інструменти зібрані в одному місці. На нашому сайті ви можете підібрати не тільки ламінат, але і все необхідне для його укладання.


Оформивши замовлення на ламінат сьогодні, Ви зможете швидше завершити ремонт підлоги і насолоджуватися комфортом вдома або в офісі.

Замовити якісний німецький ламінат Kronoflooring можна на сайті інтернет-магазину Нова Лінія або за телефонами: 044 393-76-26, 095 26-90-900.

Вдалих покупок!

Повернутися до списку