Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Килим знову в моді або як правильно підібрати килимові покриття

27.03.2013

Сучасні килими чудово доповнюють та підкреслюють інтер'єр, а також створюють атмосферу затишку та спокою в кімнаті. Їх не випадково вибирають саме для домашніх приміщень, саме вони наводять думку про тепло і комфорт. У наші дні, інтер'єр декорують м'якими підлоговими килимами, різних форм і колірних наповнень.

Для того щоб килим став частиною кімнати і надавав їй завершеності, потрібно врахувати кілька факторів: колір, малюнок, форма і склад. Особливості приміщення теж необхідно враховувати.

Килим у вітальні повинен підкреслити дизайн, і, якщо це необхідно збільшити простір. Візуально збільшує площу однотонне покриття або зразок з однотипним малюнком. А для яскравості приміщення підбирають сміливі, насичені кольори, які надають приміщенню сучасний зовнішній вигляд. У цій кімнаті краще стелити килими з низьким або середнім ворсом: це практично і майже не залишається слідів від меблів.

kovergost.jpg

Вибираючи килимок в дитячу кімнату, потрібно подбати про якість матеріалу. Краще придбати килим з натуральної вовни, з коротким ворсом. Він екологічно чистий і безпечний, не вимагає додаткового догляду.

Робоча зона кухні вимагає особливого догляду, а що стосується килимового покриття, тут слід стелити штучні килими, стійкі до стирання з водовідштовхувальним просоченням.

Для спальні, вибір килима справа індивідуальна. Це можуть бути маленькі, але м'які приліжкові килимки або великі килими на всю площу кімнати. Але, як правило, найчастіше використовують екземпляри з довгим ворсом з натуральних волокон. Форму і колір диктує інтер'єр кімнати. Матові і молочні кольори візуально утеплюють кімнату. Кольори краще підбирати м'які та спокійні.

килим у спальню.

Килимок для ванної кімнати необхідний не тільки для того, щоб підкреслити інтер'єр, але і в цілях безпеки. Він захищає від падіння і ковзання на мокрій підлозі. Гумові килимки більш практичні, їх легко прати і сушити. Килимки на тканинній основі забезпечують тепло. Вони актуальні ще й тому, що часто випускаються цілими наборами, що складаються з трьох килимків різних форм.

Килимок для ванної кімнати

У коридор найкраще підійдуть покриття з коротким або середнім ворсом, ця зона більш всіх прохідна. Що стосується кольору, варто відмовитися від світлих відтінків, а приділити увагу більш практичним кольорами чи орнаментним малюнкам.

Крім того, килим краще придбати вже після того, як сформований інтер'єр кімнати, тому що крім функціональності він залишається предметом інтер'єру.

Повернутися до списку