Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Ламінат на всі випадки життя

31.01.2013

Підлога з ламінату дає безліч варіантів для чудового оформлення інтер'єру. Навряд чи можна ще знайти таке покриття для підлоги, яке буде поєднувати у собі таке різноманіття позитивних якостей, і мати настільки невисоку ціну. За допомогою покриття з ламінату інтер'єр кімнати зможе швидко і легко перетворитися, надавши їй особливу неповторність і оригінальність.

Крім чудового зовнішнього вигляду, невисокій вартості, підлога з ламінату дозволить господарям квартири або будинку самостійно провести укладання, витративши на це мінімальну кількість сил і часу. Можливість розмістити під ламінатом тепло- звукоізоляцію, тепла підлога - це ще одна незаперечна перевага для купівлі ламінату.

Кожній кімнаті - своє

Ламіновані підлоги з декором під натуральне дерево будуть доречні і в коридорі, і у вітальні, а також спальні. Тепла деревна текстура ідеально підкреслить затишок вашого будинку. Ламінат з імітацією плитки або натурального каменю чудово підкреслить інтер’єр кухні. Підлога з ламінату, на відміну від кахельної, завжди буде теплою, і в більшості випадків, вона не вимагає установки систем обігріву, достатньо постелити під неї теплоізоляційну підкладку.

У дитячій буде дуже добре виглядати ламінат з яскравим декором. У порівнянні в килимовими покриттями, він легкий в прибиранні, не накопичує в собі пил і бруд. Також існують спеціальні антимікробні просочення.

Вибір з перспективою

Коли вирішується питання про покупку ламінату, спочатку потрібно вирішити, куди він буде укладатися і яке навантаження буде зазнавати в процесі експлуатації - інтенсивне, середнє або незначне. Це в першу чергу залежить від приміщення. У прихожій буде найбільш інтенсивне навантаження, далі вітальня, ванна, кухня, їдальня і остання дитяча кімната і спальня.

Для житлових приміщень рекомендуються купувати ламінат 31-го класу навантаження. Термін гарантії на такі підлоги становить 10 -15 років. Якщо ви хочете, щоб підлога слугувала довше, краще купити ламінат 32 - 33-го класу.

Розширити простір

Затемнене приміщення можна освітлити, купивши ламінат світлих тонів. Щоб підлога і стіни не зливалися, краще використовувати шпалери трохи темнішого відтінку.

Яскраве сонячне світло проявляє на підлозі частинки пилу і бруду, тому для приміщень з сильним освітленням не рекомендується вибирати ламінат з такими декорами, як азіатський і американський горіх, палісандр. В іншому випадку господині доведеться постійно боротися з неохайним зовнішнім виглядом підлоги.

Вибрати підходящий вам ламінат і купити його, можна досить легко, швидко і недорого за допомогою нашого інтернет магазину будівельних матеріалів.

Повернутися до списку