Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Травневі свята - всі на шашлики!

05.05.2011

З кожним днем природа радує нас все більше. Все цвіте, росте, зеленіє. У травні сонце ще не підсмажує нас, а ласкаво зігріває. Саме в такий час найкраще відпочивати на природі. На пікнік можна їздити сім'єю, компанією друзів. Багато організацій влаштовують виїзний відпочинок для всіх співробітників.

Кожен з нас по-різному організовує свій відпочинок. Комусь подобається просто посидіти поговорити з друзями, близькими. Хтось любить активний відпочинок: так щоб побігати, пострибати. Все це справа смаку і звичок. Але є те, з чим асоціюється відпочинок на природі у всіх. Це шашлики.

Травневі свята - всі на шашлики!

Традиційно саме на травневі свята українці вирушають на пікніки. Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує підготуватися до відпочинку і отримати від проведення часу на природі максимум позитивних емоцій.

Часу залишилося небагато, тому з підготовкою відкладати не варто.

Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує великий вибір грилів, барбекю і мангалів, з допомогою яких Ви зможете приготувати смачні страви з м'яса, риби або овочів.

Портативні

Портативні грилі, мангали або барбекю зручно транспортувати. Наприклад гриль-барбекю Grill HZA-01 ТМ Мурані важить всього лише 2,5 кг. З його допомогою швидко і без клопоту Ви зможете приготувати смачні страви з м'яса, овочів і риби. Grill HZA-01 виготовлений з якісного металу і має компактні розміри. Його просто збирати і мити. Також зручно брати на пікнік або в похід гриль-барбекю Grill HZA-15 ТМ Мурані. У комплекті - кришка, що дуже зручно при приготуванні їжі. Портативні мангали Time Eko 2602 і Time Eko 2604 виготовлені з хромованого металу. У набір входить 6 шампурів довгою 45 см. Портативний мангал Time Eko 4081 крім набору шампурів, укомплектований чохлом для транспортування. Зручні в транспортуванні і барбекю італійського виробника Ferraboli, а саме моделі Ferraboli Tornado Rosso, Ferraboli Camping і Ferraboli Pic Nic.

Пересувні

Якщо на пікнік збирається велика компанія, зручно користуватися пересувними грилями і барбекю. Наприклад, пересувні грилі Landmann 0666 і Landmann 0662 обладнані зручною ручкою, а також піддоном для стікання жиру, гратами для вугілля. Грилі Time Еko 22018В і Landmann 0423 обладнані кришкою. Відмінним придбанням для виїздів на природу або для відпочинку на дачі стане барбекю Ferraboli Garda. Ferraboli Garda виготовлений з високоміцної сталі, покритий емаллю жаростійкої, укомплектований хромованими гратами. Висота решітки регулюється в залежності від інтенсивності спека. При приготуванні їжі дуже зручно, що барбекю має дві бокові полиці і верхню кришку.

Корисні «штучки»

Крім того, для пікніка варто придбати термосумку, яка дозволить тривалий час зберігати продукти охолодженими. Вибрати автохолодильник, термосумку, а також акумулятор холоду можна в розділі Термосумки. Для приготування страв з допомогою гриля або барбекю в розділі Розпалювачі вибирайте деревне вугілля.

Вдалих покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку