Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Меблі для кухні

29.12.2012

Отже, у вас зроблений ремонт на кухні, тепер саме час придбати нові кухонні меблі, а, можливо, просто додати кілька додаткових елементів, до вже існуючих меблів.

Всі господині свою кухню хочуть бачити не тільки красивою, але і функціональною. Звичайно, вимоги у всіх різні. Якщо у вас велика сім'я і господиня проводить більшу частину свого часу на кухні, із задоволенням і багато готуючи, значить, на кухні повинна бути максимальна кількість функціональних і містких шафок.

Звичайно, сучасний світ диктує свої умови, і зараз багато жінок ведуть активне ділове життя, і для них головне витрачати мінімум сил та часу, перебуваючи на кухні. У цьому випадку величезну роль відіграватиме ергономічність, ретельно сплановане розміщення техніки, щоб все було під рукою і при приготуванні їжі не доводилося здійснювати зайві рухи.

Також може бути такий варіант, коли кухня служить тільки для розігріву напівфабрикатів. У такому випадку мінімалізм - це ідеальне рішення, досить буде декількох шафок для самого основного.

Є декілька варіантів кухонь: кухня-студія, яка сполучена з вітальнею і, найчастіше, має барну стійку; кухня-їдальня і просто кухня, де тільки готують їжу.

Можливо, на кухні вам буде необхідно розмістити додаткові прилади, наприклад, пральну або посудомийну машину. Тому, потрібно ретельно продумати, що саме вам знадобиться і яка кухонна техніка буде - звичайна або вбудована.

Також велику роль відіграє кольорова гама. Підбираючи колір меблів для кухні, потрібно пам’ятати про цілісне кольорове рішення всього приміщення. Велике значення в загальній гармонії може грати не тільки колір, але й фактура стін, підлоги, штор. В ідеалі краще скористатися послугами професійних дизайнерів, але можна пошукати і в інтернеті або в різних дизайнерських журналах цікаві приклади рішень сучасних кухонь.

Зараз існує безліч напрямків і стилів кухонних меблів. Вони можуть бути виготовлені в класичному стилі або в стилі кантрі, хай-тек, модерн. Виробники використовують дуже широкий спектр матеріалів для виготовлення кухонних меблів. Це може бути дерево, камінь, скло, метал або сучасні матеріали, які імітують натуральні фактури. Тому підібрати те, що вам більше до душі, можна без особливих труднощів.

У наш час вибір великий. Наприклад, можна замовити меблі по своїх ескізах або малюнків дизайнера в майстернях по виготовленню меблів. Якщо вам більше до смаку готові фірмові вироби, то спеціалізовані меблеві магазини вашого міста або інтернет-магазини України запропонують вам великий асортимент комплектів кухонних меблів, кухонні куточки, обідні гарнітури та інше.

Повернутися до списку