Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Металеві двері Мурані

Металеві двері: захист, тепло, тиша

Перше враження про людину часто складають по одягу. Точно так само про квартиру або офіс, (а значить і про їх власників) багато що можна зрозуміти по дверях. Сьогодні двері не тільки захищають від холоду чи вітру, від небажаного вторгнення сторонніх осіб, але також впливають і на імідж власника. Для захисту своєї жилплощі або офісу споживачі сьогодні все частіше вибирають металеві двері. Існують звичайні металеві двері та броньовані. У броньованих дверях товщина сталевих листів повинна бути не менше п'яти міліметрів. Броньовані двері є головною перешкодою для зломщиків. Побутовими інструментами пошкодити їх неможливо. При цьому вони відмінно зберігають тепло в приміщенні, мають високий ступінь звукоізоляції.

Конструкція металевих дверей

Більшість металевих дверей складається з двох листів сталі, що скріплюється рамкою із сталевого прокату. Усередині каркаса є замок і так звані ребра жорсткості, які являють собою сталеві труби. Решта простору повинна бути заповнена звуко- і теплоізоляційними матеріалами. Також, вибираючи двері, варто звернути увагу на коробку. Зазвичай коробку закріплюють на потужних штирях, які йдуть глибоко в стіну. З огляду на значну вагу металевих дверей, до петель ставляться високі вимоги. Вони повинні бути набагато надійніші, тих, які використовуються для звичайних дверей.

Монтаж і утеплення

Вибравши хороші металеві двері, необхідно правильно їх встановити. Правильно встановлені двері захистять Ваш будинок, збережуть тепло, забезпечать звуконепроникність. Оскільки монтаж - процедура насправді непроста і відповідальна, варто подумати над тим, чи не  довірити її професіоналам. Адже при невмілій установці броньованих дверей можна пошкодитися отвір дверей або саме полотно. Правильну фіксацію дверей легко перевірити. При хорошому монтажі вони не повинні захлопуватися самі або розчинятися, а повинні залишатися нерухомими. Для максимальної безпеки встановлюйте двері так, щоб вони відкривалися назовні. Тоді двері буде неможливо вибити. Що стосується звуко- і теплоізоляції, то краще всього з самого спочатку вибирати двері з відповідними параметрами. Гумовий контур забезпечить щільне прилягання полотна. Також існує утеплене спеціальним матеріалом і оббите дермантином або шкірою, покриття. Завдяки цьому в квартирі не буде протягів, які витягнуть тепло з будинку. Якщо ж металеві двері необхідно утеплювати додатково, для цього використовують поролон і дермантин, а також оббивають двері дерев'яними елементами зовні, а зсередини - теплоізоляційними матеріалами (наприклад, пінопластом).

Ексклюзив в інтернет-магазині Нова Лінія

В інтернет-магазині Нова Лінія в розділі Двері є великий вибір металевих дверей. Унікальна пропозиція - металеві двері торгової марки Мурані. Протиударні двері з високою вогнестійкістю оснащені чотирьохригельним замком системи Краб. Така система є додатковою перешкодою для злому дверей. Секретність замку додає циліндр з двома комплектами ключів та можливістю перекодування. При необхідності перший комплект можна замінити другим, після чого першим комплектом вже неможливо відкрити двері. Відрізняються двері торгової марки Мурані високими тепло- і звукоізоляційними якостями, герметичністю.

А-02 (копия).jpgА-04 (копия).jpgJC-A6013 (копия).jpgJC-A6048.jpg

Також для виконання всіх необхідних робіт з установки дверей Ви знайдете потрібні інструменти в розділі Електроінструмент - шуруповерти, перфоратори та інше.

Приємного Вам придбання і користування!

Повернутися до списку