Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Місія компанії Нова Лінія

10.03.2011

Національна мережа декоративно-будівельних гіпермаркетів «Нова Лінія» - лідер на ринку України у форматі «Зроби сам». Основна стратегія компанії - завжди прислухатися до кожного покупця, розуміти, що йому необхідно і перебувати в постійному пошуку кращих пропозицій високоякісних товарів за доступними цінами.

Мета компанії - мода, дизайн, стиль і задоволення від доступної ціни. Основна ідея, яку «Нова Лінія» як філософію втілює в життя, це модні і доступні товари за низькими цінами. Всі останні тенденції 2011 року по будівельній тематиці та декору можна побачити і придбати в мережі «Нова Лінія». «Нова Лінія» пропонує модні новинки, які кожен день з'являються на світових виставках і ринках.

«Нова Лінія» прагне задовольнити кожного покупця, гарантуючи наявність у своїх торгових центрах якісного необхідного товару для будівництва, ремонту та облаштування свого будинку. Основний принцип формування асортименту гіпермаркетів «Нової Лінії»: «Висока якість, сучасний дизайн, низька ціна». Спектр додаткових послуг, які пропонує «Нова Лінія», порадує найвибагливішого покупця: прокат електроінструменту, оверлок ковроліну, розпил деревини, доставка товару і спеціальна бонусна система, яка допомагає економити.

«Нова Лінія» піклується про свого покупця і допомагає здійснювати покупки раціонально. Саме тому, для постійних покупців діє унікальна система накопичення бонусів, а для юридичних осіб - дисконтна програма. Завдяки цим програмам, здійснювати покупки в мережі декоративно-будівельних гіпермаркетів «Нова Лінія» стає вигідніше.

40% товару «Нової Лінії» становить ексклюзивна продукція, виготовлена за індивідуальним дизайном «Нової Лінії» відомими світовими виробниками. 65% представлених товарів вироблені вітчизняними підприємствами. 35% припадає на частку імпортної продукції.

«Нова Лінія» - 1000 ідей для Вашого ремонту.

«Нова Лінія» - це сучасні, модні, якісні товари за доступною ціною!

Повернутися до списку