Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Міжкімнатні двері з масиву

27.02.2013

Якщо ви віддаєте перевагу натуральному, значить міжкімнатні двері з масиву якраз для вас. Крім екологічності та натуральної краси, деревина володіє низькою звуко- і теплопровідністю, малим коефіцієнтом температурного лінійного розширення, легкістю в обробці і простотою утилізації. Якісні та надійні дерев'яні двері можуть прослужити сторіччя і навіть більше.

Естетичні та експлуатаційні якості дверей з масиву, а також їх вартість залежать від декількох факторів, одним з яких є - яка порода дерева використовувалася при їх виготовленні. Існує велика кількість порід дерев як листяних (твердих), так і хвойних (м'яких), які підходять для цих цілей. Кожна з порід володіє своїми унікальними властивостями, а талант виробників полягає в правильному їх використанні. Сушка, полірування, просочення, грунтування, нанесення лаку додадуть особливу, природну красу дверям з масиву, роблячи їх більш стійкими до подряпин, деформації, механічних пошкоджень та вицвітання.

Найбільш часто при виробництві міжкімнатних дверей застосовується дуб, ясен, вільха, модрина і сосна. Конструкції дверей можуть бути як глухими, так і з різноманітними вставками декоративних елементів, різних розмірів, фактур і кольорів. У виробництві дверного полотна використовуються цільні (дорожчий варіант) або клеєні шматки дерева. На користь клеєного матеріалу можна сказати, що такі двері мають масу позитивних властивостей. Вони мають невелику вагу, низьку займистість, високу вологостійкість і міцність.

Найпоширенішим і доступним варіантом вважають міжкімнатні двері, виготовлені з деревини сосни. Цей факт не заважає виробляти якісні та красиві двері. Сосна, звичайно, м'якше дуба і сильніше піддається впливу різних факторів. Але теплота і неповторний аромат, який йде від соснових дверей, наповнює весь будинок затишною атмосферою і гарним настроєм. Низька щільність деревини сосни робить її вологостійкою. Ця властивість разом з хорошою вентиляцією дають можливість використовувати двері з сосни в лазнях і саунах.

Міжкімнатні двері з вільхи також вважаються доступними за грошима. Ця порода міцна з гладкою текстурою. Завдяки сучасним технологіям, з деревини вільхи виходить створювати двері, що вдало імітують рідкісні екзотичні породи дерев. Досягнутий ефект і враження величезне, при цьому вартість невисока.

Елітними виробами, що вражають своєю красою натурального живого матеріалу, є якісні дубові двері. Його ясно-жовта, злегка рожева або червоно-бура деревина, яка з часом набуває все більш темний відтінок, має високу міцність і довговічність.

Придбати міжкімнатні двері Київ або в будь-якому іншому місті України зараз не складає труднощів. Асортимент величезний, як бюджетних, так і елітних дорогих виробів. Вдалого Вам вибору.

Повернутися до списку