Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Незамінні помічники для дачного сезону

12.03.2013

Для багатьох відкриття дачного сезону пов'язане не тільки з відпочинком, але і з початком садово-городніх робіт. Для того, щоб спростити роботу дачника, на допомогу прийде правильно підібраний інвентар, який допоможе полегшити працю та створити умови для незабутнього відпочинку.

Сокири - помічники дроворуба

За допомогою сокир нового покоління, домашня робота стане максимально ефективною, безпечною та зручною, завдяки вдосконаленій геометрії леза, кращої збалансованості конструкції, зручній та міцній рукоятці. Це не просто гарні сокири-колуни, теслярські, а дуже якісні та професійні інструменти для роботи в саду та для заготівлі дров, а також для різних господарських робіт.

Вила завжди знадоблятьсяSI2.jpg

Легкий та потрібний інструмент використовують для робіт на клумбі, висадки розсади, квітів, а також навантаження або вивантаження свіжоскошеної трави, сіна. Вони бувають різних форм та типів. Найактуальніші - це невеликі садові або посадочні вилки, довжиною від 30 сантиметрів. Інструмент зручно тримати в руці, це не додає дискомфорту та фізичних зусиль. Для більш об'ємних робіт підійдуть вила сіно-солома з держаком. Завдяки довгому черешку перенесення вантажу не потребує додаткових зусиль.

Граблі

Різноманітність даного інструменту вражає: граблі універсальні, садові, віялові, для газонів, листя. З дерев'яною або алюмінієвою ручкою. Застосовуються для всіх робіт по саду і городу. Садові, і граблі для газонів підійдуть для згрібання скошеної трави або сіна, на різних ділянках. Віялові граблі використовуються під час прибирання опалого листя або трави, не порушуючи цілісності молодих паростків. Для більш зручної роботи використовують телескопічну ручку, довжину якої можна змінювати в залежності від власних уподобань.

Культиватори – розпушувачі

На сьогодні, культивацією можна займатися без допомоги великої сільськогосподарської техніки. Натомість прийшли компактні міні-культиватори, розпушувачі. З їх допомогою процес розпушування землі не забере багато часу та витрат. Мала вага гарантує зручну роботу однією рукою. Легкі культиватори дозволяють працювати в парнику, обробляти землю навколо дерев, кущів.

Лопата - інструмент першої необхідності

Найпопулярніший ручний інструмент, не вимагає особливих навичок, зручний і простий в експлуатації. Робоча частина інструмента являє собою полотно з ріжучими краями, насаджене на рукоятку. Основне призначення - обробка ґрунту перед посадкою рослин, формування лунок; зачистка території від сміття, снігу; копання траншей та інше. Розрізняють декілька видів: лопата штикова, совкова, копальна, вугільна, саперна. Існує лопата для туриста та автомобіліста.

Ножиці для живоплоту

Надати необхідну форму кущам і деревам допоможуть садові ножиці. За допомогою інструменту для живоплоту легко та безпечно зробити свій сад доглянутим. Газонні ножиці призначені для стрижки трави вздовж доріжок або забору, видалення сухого листя. Якісні леза забезпечують ідеально чистий зріз, отримуючи при цьому красиві та акуратні живоплоти.

Сапа-помічниця

Цей садовий інвентар має дуже широкий спектр дій. Мотику і сапку використовують для розпушування верхнього шару ґрунту, прополювання, для видалення бур'янів, та багато іншого.

Секатори - ручний інструмент садівникаSI3.jpg

Секатор дозволяє керувати ростом дерев та чагарників. Це в першу чергу необхідно для зручності збору врожаю і підвищення врожайності. Площинний секатор забезпечує максимальне ріжуче зусилля. Верхнє лезо зі спеціальної загартованої сталі з антифрикційним покриттям. Є запобіжна клямка. Секатор з храповим механізмом зменшує прикладене зусилля при роботі за рахунок обрізки деревини в кілька етапів.

Широкий спектр асортименту садового інвентарю сприяє полегшенню праці садівника, дачника, а також дозволяє знайти правильне рішення для облаштування власної ділянки.

Повернутися до списку