Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Новорічні знижки в інтернет-магазині Нова Лінія!

23.11.2010

Кінець грудня не за горами, а стільки всього необхідно купити! Саме в цей період наші витрати значно збільшуються. Ми святкуємо Різдво і Новий рік, приймаємо гостей, відвідуємо родичів. Для всього цього необхідно значну кількість часу і грошей. А ще треба і в будинку дещо підремонтувати, прикрасити і привести в порядок.

Інтернет-магазин Нова Лінія допоможе Вам вирішити ці завдання максимально вигідно і дарує всім покупцям знижку* 5%.

Для отримання знижки необхідно всього лише пройти 3 прості кроки:

  1. Зареєструватися на сайті інтернет-магазину Нова Лінія чи увійти в свій існуючий профіль, вказавши логін і пароль.
  2. У персональному розділі в полі "Код бонусної картки" ввести номер купона "33346650" для отримання знижки.
  3. Зберегти введену інформацію.
  4. Тепер, здійснюючи покупки в інтернет-магазині Нова Лінія, Ви автоматично будете отримувати знижку. Поспішайте, оскільки період дії купона обмежений у часі - з 23 листопада до 31 грудня 2010 року.

    Якщо Ви власник бонусної карти - допишіть цю інформацію в коментарі, та вкажіть номер карти. Бонуси будуть Вам нараховані як зазвичай.

    Купуйте товари в інтернет-магазині не відходячи від комп'ютера. Новорічну ялинку, прикраси, іграшки, сувеніри, піротехніка, товари для ремонту, для прибирання - замовляйте тисячі товарів для будівництва, ремонту та декору в інтернет-магазині Нова Лінія і економте 5%.

    Зверніть увагу: знижка 5% поширюється тільки на замовлення, зроблені в інтернет-магазині. Тому, якщо Ви забираєте замовлення в торговому центрі самовивозом, зверніться у відділ безготівкового розрахунку з номером вашого замовлення, отримайте бланк замовлення та напишіть на ньому 8-значний номер вашої бонусної карти. Далі, збланком замовлення зверніться до продавця у відповідному відділі ТЦ, отримайте ваш товар і при розрахунку на касі пред'явіть бланк замовлення касиру. Після розрахунку поверніть бланк замовлення у відділ безготівкового розрахунку. Бонуси будуть нараховані вам у звичайному порядку.

    *Під знижкою 5% мається на увазі знижка на ассортимент, що підпадає під знижку в ТЦ. Знижка не розповсюджується на акційний товар.

    Шановні покупці! Просимо Вас із розумінням поставитися до можливих збоїв. Техніка є техніка. Якщо Ви помітили невідповідність ціни в замовленні і ціна в інтернет-магазині відрізняється в більшу сторону, зателефонуйте нам за номером 050 26-90-900 або ж замовте зворотний дзвінок. Ми перерахуємо вартість Вашого замовлення з урахуванням знижки.

    Приємних покупок в інтернет-магазині Нова Лінія!

Повернутися до списку