Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Новий рік по вищому розряду - готуємося заздалегідь

16.12.2010





Новий рік кожен з нас святкує по-своєму. Одні йдуть в гості до друзів, родичів, інші приймають гостей у себе, треті взагалі люблять зустрічати це свято кожного разу інакше. Але де б ми не святкували, з ким би не зустрічали рік, що приходить, у будинку має стояти прикрашена ялинка, під ялинкою подарунки близьким, а на столі – що душа забажає.

Ялинка. Про неї ми співали пісні з дитинства. Навколо неї водили з однокласниками на новорічних ранках хороводи. А яке величезне задоволення прикрашати ялинку перед святом! Так і хочеться поставити її трохи раніше, адже з її появою в будинку одразу ж виникає особлива атмосфера.

Останнім часом все частіше вибирають штучні ялинки. Адже у них є багато переваг. Штучні ялинки можна використовувати багато років, а значить на обличчя економія. Вони більш гігієнічні, адже голки не обсипаються. Вони більш естетичні. У них рівні, пишні гілочки, правильний силует. А якщо ще врахувати користь екології, то використання штучної ялинки стає справою честі.

Інтернет-магазин Нова Лінія пропонує широкий асортимент штучних ялинок. Є зовсім маленькі по 45 см і високі до 3 метрів.

Як ми всі знаємо, ялинка сама по собі красуня, але щоб перетворити її з просто гарного дерева у прикрасу необхідно здійснити деякі заходи. Наприклад, прикрасити штучним снігом, іграшками і мішурою. Під ялинкою відмінно виглядатиме музичний іграшковий Дід Мороз, а також фігурка кролика – символу року.

Гірлянди – ще один традиційний атрибут новорічних свят. Ними можна прикрашати як ялинку, так і приміщення. Паралельно з гірляндами гарною прикрасою інтер'єру стане дерево або ялинка з світлодіодними лампочками.

Під прикрашену ялинку прийнято класти подарунок.

Жінкам Нова лінія пропонує подарувати такі приємні та корисні речі, як: косметичні набори, набори для сауни, набори посуду. Якщо Ваша дама водить машину, корисним подарунком буде набір інструменту Автоледі. А прекрасні орхідеї в асортименті стануть відмінним подарунком тим жінкам, які люблять насолоджуватися красою квітів.

У серії подарунків для чоловіків інтернет-магазин пропонує набір келихів для пива, набір для сауни, кавовий набір, рушник Плейбой, а також набір інструментів.

Гарним подарунком для дитини стануть санчата, конструктори, іграшки, машинки.

Окрім того для умілих господарів-чоловіків з акційних товарів у якості подарунку можна вибрати електролобзик, сейф, шуруповерт, перфоратор, дискову пилу.

Приємних покупок у Новій Лінії!


Повернутися до списку