Самовивіз Бориспіль, вул Горбатюка 2
Зв'язатися з нами
Будматеріали
Сад
Оздоблювальні матеріали
Побутова техніка
Інструменти
Покриття для підлоги
Плитка
Канцтовари
Сантехніка
Двері
Меблі
Товари для дому
Посуд
Спорттовари
Автотовари
Дитячі товари
Зоотовари
Краса та здоров'я
Товари для бізнесу
Товари для туризму та кемпінгу

Офіційні умови акції «Садовий сезон відкривай, електроскутер вигравай!»

1. Організатори акції
1.1. Організатором рекламно-маркетингової акції «Садовий сезон відкривай, електроскутер вигравай!» (надалі - Акція) є ПрАТ «Нова Лінія» (далі – Виконавець), що знаходиться за адресою:
Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8

2. Територія проведення і тривалість Акції
м. Київ, вул. Оноре де Бальзака, 65/1;
Київська обл., Києво-Святошинський р-н, смт. Чабани, Одеське шосе, 8
Київська обл., м. Бориспіль, вул. Горбатюка,2; 
м. Львів вул. Щирецька, 7;
м. Дніпро, вул. Стартова, 9-а;
Одеська обл., Біляївський р-н, км. 462+828 м. (праворуч) автодороги м-05 Київ-Одеса;
м. Луцьк, вул. Шевченка, 13-б; 
м. Ужгород, вул. Баб'яка, 48;
м. Харків, проспект Гагаріна, 318-в;
м. Кременчук, вул. Київська, 66-г;
м. Херсон, вул. Нафтовиків 37;
Київська обл., м. Буча, Нове шосе, 48
Одеська область, Лиманський р-н, 21 км Старокиївського шосе, буд.7, в адміністративних межах Фонтанської сільської ради;
Запорізька обл, Запорізький район, с. Нове Запоріжжя, Нікопольське шосе, 1 е
Акція триватиме з 01.04.2019р. до 30.04.2019р., згідно з режимом роботи національної мережі торговельних центрів «НОВА ЛІНІЯ» (надалі – Період проведення Акції).
Більш детальну інформацію про Акцію можна знайти в Інтернеті на офіційному сайті ПрАТ «Нова Лінія» www.novalinia.com.ua, за телефоном гарячої лінії ПрАТ «Нова лінія» 0-800-50-47-47 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного торговельного центру «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.

3. Продукція, що бере участь в Акції
3.1. В Акції бере участь продукція з асортименту «Сад, Город» (надалі – продукція), яка представлена в ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреси яких наведено в п. 2.

4. Право на участь в Акції
4.1. Брати участь в Акції можуть усі особи, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну діє- та правоздатність).
УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники та працівники Організатора, власники та співробітники рекламних агентств та інших організацій, причетних до проведення Акції, а також безпосередні члени їх родин. Під безпосередніми членами родин розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, інші утриманці або опікуни та особи, які мають пряме відношення до власників та працівників Організатора Акції.
 
5. Порядок участі в Акції
Для участі в Акції необхідно:
5.1. Придбати за готівку (без використання бонусів, рахується лише по сумі коштів, що була внесена готівкою) або через платіжну картку будь-яку продукцію на суму від 750 грн. по одному чеку,  виключно в ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса якого наведено в п.2 в період проведення Акції, що підтверджується наявністю розрахункового документу (фіскального чеку).
УВАГА! В разі безготівкового розрахунку покупець не може брати участь в акції.
5.2. Протягом дії Акції заповнити картку учасника, яка знаходиться у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.
В картці учасника потрібно вказати відомості про покупку. Картка учасника має відривний купон, який покупець зберігає до фіналу Акції разом з фіскальним чеком.
УВАГА! За одним розрахунковим документом (фіскальним чеком), незалежно від кратності суми чеку 750 гривням, Учасники Акції можуть заповнити ОДНУ картку учасника.
5.3. Заповнений купон необхідно опустити у промо-бокс, що знаходиться безпосередньо у Відділі з обслуговування клієнтів відповідного ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.
5.4. До участі в Акції допускаються лише картки учасника, що були заповнені у період проведення Акції згідно з режимом роботи ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», та заповнені згідно п. 5.2. та з урахуванням п. 5.5
УВАГА! Картка учасника, заповнена з порушеннями встановленого п. 5.2. порядку, виключає можливість Учасника брати участь в Акції.
5.5. Усі заповнені купони в період акції беруть участь у Фіналах Акції  і учасники акції мають можливість отримати Сертифікат на право придбання акційного товару за 4,80 грн.

Таблиця 1 - Перелік сертифікатів на право придбання акційних товарів

Номер

Найменування

Акційного товару

Кількість на один ТЦ

Всього на акцію

1

Електроскутер

1

14


Фінал Акції та визначення переможців буде проведено у фойє кожного з ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреси яких наведено в п. 2:
30.04.2019р. о 19:00, серед учасників, які зробили покупки на суму від 750 грн. у період з 01.04.2019р. до 30.04.2019р. і зареєструвались у той самий період, за умови дотримання Учасниками Акції чинних Офіційних умов. Всі отримані акційні картки учасника є власністю Організатора.
5.6. Учасники Акції повинні зберігати розрахункові документи (фіскальні чеки) на придбану продукцію та відривні купони для підтвердження здійснення покупки в ТЦ «НОВА ЛІНІЯ», адреси яких наведено в п.2

6. Проведення Фіналу Акції.
6.1. згідно пункту 5.5. даних правил відбудеться Фінал Акції. Переможці фіналу мають можливість отримати  Сертифікат на право придбання акційного товару за акційною ціною, згідно таблиці 1.

6.2. Визначення переможців по проведеній Акції буде здійснено за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед тих акційних карток учасників, що приймають участь в Акції.
6.4. Сертифікат поверненню чи обміну не підлягає. Виплата грошового еквіваленту не допускається.
6.5. У разі отримання Сертифікату, та у випадку повернення товару придбаного під час акції за фіскальним чеком, який став підставою для отримання Сертифікату, Сертифікат повертається разом з товаром.
6.6. З моменту отримання Сертифікату, Організатор Акції не несе відповідальність за випадкове знищення чи пошкодження Сертифікату чи акційного товару, який було придбано на  підставі цього Сертифікату.
6.7. Учасник Акції,  акційну картку якого буде визначено такою, що отримує Сертифікат, буде повідомлений про це одразу в місці проведення Фіналу Акції.
6.7.1. Присутність учасника Акції в місці проведення Фіналу Акції є обов’язковою умовою для отримання Сертифікату. Якщо у наведених в п. 2. ТЦ учасник акції відсутній в даний час в місці проведення Фіналу Акції,  участь в акції приймають інші акційні картки, за випадковою ймовірністю, шляхом жеребкування серед всіх акційних карток учасників.
6.8. Учасник Акції, акційну картку якого буде визначено такою, що отримує Сертифікат, пред’являє відривний купон акційної картки, відповідний розрахунковий документ (фіскальний чек), паспорт та ідентифікаційний код в місці проведення Фіналу Акції (якщо при собі у учасника немає паспорту чи коду, він має право надати документи впродовж 3 днів з дня проведення фіналу). Пред’явлення відривного купону, відповідного розрахункового документу (фіскального чеку), паспорту, ідентифікаційного коду та заповнення Переможцем  акту для отримання Сертифікату, форми яких затверджені ПрАТ «НОВА ЛІНІЯ», є обов’язковою умовою для придбання акційного товару за 4,80грн.  на підставі Сертифікату.
6.9. Процедура жеребкування триває, поки не буде визначений переможець, який в даний момент присутній під час проведення Фіналу Акції за адресою, зазначеною у пункті 2.
6.10. Особа,  визначена як Переможець Акції, отримує Сертифікат, який разом з відривним купоном, фіскальним чеком (які приймали участь у фіналі), ксерокопією паспорту та ксерокопією ідентифікаційного коду, надає право придбати акційний товар за акційною ціною, за місцем проведення Фіналу Акції, не раніше  15 дня та не пізніше 30 дня, що відліковуються з дати проведення кожного з фіналів акції (при умові відсутності заяви переможця про повернення якісного товару за фіскальним чеком, який став підставою для визначення переможця, відповідно до вимог ст.9 ЗУ «Про захист прав споживачів»). У випадку подання переможцем (або іншою особою) заяви про повернення якісного товару за фіскальним чеком, який став підставою для визначення переможця, в строки, визначені законом та розірвання  при цьому договору купівлі-продажу, переможець втрачає право на придбання акційного товару за Сертифікатом.

Якщо переможець не звернувся впродовж вказаного терміну до адміністратора ТЦ з метою  придбання акційного товару за сертифікатом, він втрачає право на отримання  зазначеного акційного товару та не отримує будь-яку компенсацію.

У разі відмови переможця надати копію паспорта на ідентифікаційного коду такий переможець втрачає право на придбання акційного товару за акційною ціною.

7. Права та обов’язки Організатора.

7.1. Організатор залишає за собою право змінити дату проведення Фіналу Акції та визначення Переможця, акційного товару для отримання за сертифікатом.
Інформацію про змінену дату визначення Переможця або послуги можна буде дізнатися на сайті www.novalinia.com.ua.
7.2. Організатор не проводить повторне повідомлення Переможця про його перемогу.
7.3. Організатор Акції не несе відповідальність у випадку настання таких форс-мажорних обставин, як стихійних лих, пожеж, паводків, воєнних дій будь-якого характеру, блокади, суттєвих змін у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора Акцій обставин.
7.4. Організатор Акції не несе відповідальність за неможливість отримання Сертифікату Учасником Акції або отримання послуги/товару  на його підставі по будь-яким причинам, які не залежать від Організатора, в т.ч. по причині зазначення Учасником Акції неправильних/або неповних даних тощо, які необхідні для прийняття участі в Акції. При цьому такий учасник Акції позбавляється права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації.
7.5. Організатор Акції не несе відповідальності відносно майбутнього використання Сертифікату.
 
8. Прикінцеві положення

8.1. Всі результати Акції є остаточними і оскарженню не підлягають. 8.2. Організатор Акції не вступає у суперечки з-поміж самих учасників щодо визначення їх претендентом на отримання Сертифікату. 8.3. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Офіційних умов, і/або питань, не урегульованих цими Офіційними умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню. 8.4. Учасники Акції, які заповнили акційні купони протягом періоду проведення Акції, погоджуються, що у разі отримання ними Сертифікату, передбаченого умовами Акції, їх особисті дані, які були надані Організатору, а також фіксація самого процесу надання Сертифікату та товару/послуги за даним Сертифікатом, можуть використовуватися у друкованих, аудіо- та відео матеріалах без додаткової спеціальної згоди Учасника, і таке використання ніяким чином Учаснику не оплачується. 8.5. Дані правила можуть бути змінені/доповнені Організатором протягом всього Періоду проведення Акції, при цьому інформування відносно змін і доповнень буде здійснено шляхом розміщення на сайті www.novalinia.com.ua. Такі зміни і доповнення вступають в силу з моменту опублікування, якщо інше не буде передбачено змінами/доповненнями діючих Офіційних умов. 8.6. Порушення Правил проведення Акції або відмова від виконання діючих Офіційних умов позбавляє Учасника можливості претендувати на отримання передбаченої чинними Офіційними умовами Сертифікату. 8.7. Факт заповнення картки учасника означає надання повної згоди Учасників з усіма умовами чинних Офіційних умов рекламно-маркетингової акції. 8.8. Організатор Акції не відповідає за надання/ненадання переможцям Акції третіми особами послуг, за якість таких послуг, але надає інформаційне сприяння переможцям Акції в спорах з такими третіми особами.

Повернутися до списку